• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ μπροστά από την Βουλή με «μετανάστες»και ΣΥΡΙΖΑ

Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ μπροστά από την Βουλή με «μετανάστες»και ΣΥΡΙΖΑ

metanastes_syntagma
Ζήτησαν απέλαση για τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας - «Άρωμα» ANTIFA

Άνοιξε η όρεξη σε αριστερούς και «μετανάστες» στην Ελλάδα και ίσως θέλουν να ζήσουμε αντίστοιχες εικόνες με τις ΗΠΑ, όπου ANTIFA, αλλοδαποί και συμμορίτες καταστρέφουν πόλεις με στόχο τον Πρόεδρο της χώρας και την ανατροπή του.

Σοκάρει το βίντεο με διοργανωτές του μαζικού συλλαλητηρίου «μεταναστών» να ζητούν την απέλαση του εκλεγμένου πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη, το απόγευμα της Παρασκευής στο Σύνταγμα -ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ- καταχειροκροτούμενοι από το ένθερμο πλήθος μπροστά στη Βουλή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η εν λόγω διαδήλωση στηρίχτηκε τόσο το Τμήμα Προσφυγικής-Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ όσο και από την νεολαία της Κουμουνδούρου, διεκδικώντας ανοιχτά σύνορα, άσυλο και σπίτια για όλους στην Ελλάδα!

Η ομιλία όμως του συντονιστή της ΚΕΡΦΑΑ και δημοτικού συμβούλου Αθηναίων με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρου Κωνσταντίνου ήταν αυτή που έδωσε τον τόνο:

 «Θα απελάσουμε τον Μητσοτάκη», είπε ο κ. Κωνσταντίνου μέσα σε χειροκροτήματα, από τα «παιδιά από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν».

Το σύνθημα αυτό ακολούθησε την πορεία μεταναστών στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, μαζί με τα, «Άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες-όχι στις εξώσεις τις ρατσιστικές», «Τι θέλουμε; Χαρτιά! Πότε τα θέλουμε; Τώρα!», και «Από την Αθήνα ως την Αμερική-παγκόσμια εξέγερση αντιρατσιστική».

Μάλιστα, ο συντονιστής της ΚΕΡΦΑΑ ξεκίνησε την ομιλία του με τον γνωστό αραβικό χαιρετισμό «Σαλάμ Αλέκουμ» και είπε στην συνέχεια:

«Είμαστε εδώ πρόσφυγες μετανάστες από όλες τις χώρες του κόσμου .Είμαστε εδώ από τις χώρες της Μέσης Ανατολής από τη Συρία, από το Ιράκ από τις χώρες που τις έχει ρημάξει ο πόλεμος. Και αυτά τα αδέρφια μας έρχονται εδώ και τι βρίσκουν; Σύνορα κλειστά. Να τους κυνηγούν στις βάρκες. Μητέρες με παιδιά. Να κλείνουν τα σύνορα στον Εβρο. Αυτή είναι η απάνθρωπη πολιτική της ρατσιστικής Ευρώπης φρούριο. Και όταν περνάνε μας λένε κιόλας ότι περνάνε καλά, τους έχουμε παράδεισο.

Κοιτάξτε τι γίνεται στην Ευρώπη. Τι έγινε στην Πορτογαλία, που αναγκάστηκαν να δώσουν χαρτιά σε όλους σαν και αυτά που ζητάνε σήμερα εδώ τα παιδιά από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν. Και θα τα πάρουμε τα χαρτιά», για να καταλήξει: «Ανοίξτε τα σύνορα. Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι. Και στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση. Τα σύνορα θα ανοίξουν, οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι. Έξωση των προσφύγων δεν θα γίνει αλλά του Μηταράκη και θα απελάσουμε και τον Μητσοτάκη. Θα νικήσουμε. Δυνατοί και ενωμένοι».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

ΦΩΤΟ eurokinissi