• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πανελλήνια ανησυχία προκαλεί η δήλωση μουσουλμάνου μέσα από το τέμενος της Αθήνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανελλήνια ανησυχία προκαλεί η δήλωση μουσουλμάνου μέσα από το τέμενος της Αθήνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κράτος οφείλει να παρέμβει, πριν να είναι αργά...

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ετοιμασία του ισλαμικού τεμένους των Αθηνών! Όπως εκτιμούν τα ΜΜΕ, σε περίπου είκοσι ημέρες θα γίνει και η επίσημη τελετή των εγκαινίων του, με τους μουσουλμάνους να πανηγυρίζουν, αλλά, όπως θα δείτε παρακάτω, να αποκαλύπτουν κάτι που προκαλεί ανησυχία στην Ελλάδα.

Στην είσοδο του τεμένους ξεχωρίζει η επιγραφή «Ελληνική Δημοκρατία, Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών».

Το τέμενος έχει ένα τεράστιο προαύλιο 17 στρεμμάτων, ενώ ιδιαίτερη φροντίδα έχει δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο, όπου δεσπόζει ένα σιντριβάνι. Επιπλέον, κατασκευάστηκε το μιχράμπ, η κόγχη που δείχνει την κατεύθυνση στην Μέκκα για «σωστή προσευχή», μαζί με χαλί ειδικών προδιαγραφών. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει παιδική χαρά.

Το τέμενος των Αθηνών θα είναι το πρώτο στην Ευρώπη που θα λειτουργεί υπό την εποπτεία του κράτους και όχι των εκάστοτε χρηματοδοτών.

Ωστόσο, οι μουσουλμάνοι που βρέθηκαν μπροστά στην κάμερα του τηλεοπτικού STAR αποκάλυψαν πως, το εν λόγω τζαμί, δεν θα είναι ο μοναδικός χώρος προσευχής, όπως ήλπιζαν όλοι. Στο τέμενος Αθηνών θα πηγαίνουν μόνο τις Παρασκευές και τις μεγάλες γιορτές. Τις άλλες μέρες;

Μουσουλμάνος είπε στο STAR: «Αυτοί που είναι αλλού, θα πηγαίνουν εκεί. Αυτοί που μένουν εδώ κοντά θα έρχονται εδώ».

«Από ό,τι καταλαβαίνετε ακόμα και μετά την έναρξη της λειτουργίας του τεμένους, δεν πρόκειται να κλείσουν τα παράνομα τζαμιά που λειτουργούν στην Αθήνα», σχολιάζει ο δημοσιογράφος του STAR.

Ποιος μπορεί να ελέγξει τι λέγεται στα παράνομα τζαμιά; Ποιοι ιμάμηδες κηρύττουν και ποια άτομα πηγαίνουν εκεί; Υποτίθεται πως στο ισλαμικό τέμενος, το Κράτος θα ήλεγχε τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς των «προσφύγων και μεταναστών».

Αν εξακολουθήσουν να λειτουργούν παράνομα τζαμιά, τι νόημα είχε η κατασκευή του ισλαμικού τεμένους; Την επισφράγιση της έλευσης του Ισλάμ στην Ελλάδα;

Τα παράνομα τζαμιά μπορούν να λειτουργήσουν ως κέντρα στρατολόγησης παράνομων μεταναστών, οι οποίοι, με την καθοδήγηση, για παράδειγμα της Τουρκίας, μπορούν να προκαλέσουν πλήγμα στην πρωτεύουσα και όχι μόνο. Εν συνεχεία όλοι μαζί θα βρίσκονται στο μεγάλο τέμενος, προκειμένου να μετρούν τις δυνάμεις τους.

Το Κράτος οφείλει να παρέμβει και να κλείσει τα παράνομα τζαμιά.

ΦΩΤΟ eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •