Κορωνοϊός: Ο υπ. Ανάπτυξης τόνισε σήμερα ότι στα καταστήματα υπάρχει επάρκεια αγαθών για να ψωνίζουμε «όταν έχουμε ανάγκη, όχι για να αποθηκεύουμε»
Μεγάλη συζήτηση γίνεται τις τελευταίες μέρες, εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού που έχει χτυπήσει και τη χώρα μας, σχετικά με την ανάγκη επίδειξης ατομικής ευθύνης και αυτοσυγκράτησης από καθέναν από εμάς αυτήν την περίοδο της μεγάλης κρίσης.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα για την εν λόγω ανάγκη αποτελεί η συμπεριφορά πολλών συμπολιτών μας που, βλέποντας την αύξηση των κρουσμάτων, έτρεξαν κατευθείαν στο σούπερ μαρκετ αγοράζοντας δεκάδες συσκευασίες από διάφορα είδη, προκειμένου να τα αποθηκεύσουν σπίτι τους για να μην… ξεμείνουν.
Σε τόσο δύσκολους καιρούς, είναι φυσικό να περιμένει κανείς από πολιτικούς της χώρας να δίνουν το καλό παράδειγμα με τη συμπεριφορά τους. Ωστόσο κάποιες εικόνες που μετέδωσε το Mega δημιουργούν ερωτηματικά σχετικά με το αν κάποιες πολιτικές προσωπικότητες της χώρας έχουν «λάβει το μήνυμα». Ειδικότερα, το κανάλι μετάδωσε εικόνες από τον Δημήτρη Παπαδημούλη σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, όπου φέρεται να έκανε τα ψώνια του γεμίζοντας μέχρι πάνω περισσότερα από ένα καρότσια.
Μάλιστα οι παρουσιαστές της εκπομπής έκαναν λόγο για «αρνητικό παράδειγμα» και «αντικοινωνική συμπεριφορά» από τη μεριά του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, σε νέα αυτοψία σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Γαλατσίου που πραγματοποίησε ο υπ. Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαίωσε ότι «τα ράφια είναι κάθε ημέρα γεμάτα. «Η ελληνική αγορά έχει επάρκεια για να ψωνίζετε όταν έχετε ανάγκη και όχι για να αποθηκεύσετε πράγματα», υπογράμμισε.
protothema.gr / photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Φεγγάρι του Κάστορα”: Πότε θα δούμε τη μεγαλύτερη πανσέληνο του έτους – Από πού πήρε το όνομά της
- Θέλουν την Ουκρανία σε «μαντρί»! Οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το μέλλον της χώρας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση θα καταβάλει στους φτωχούς Αμερικανούς τη μισή επισιτιστική βοήθεια για τον Νοέμβριο
- Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία σε ακόμα μία δημοσκόπηση
- Γάζα: Δηλώσεις Φιντάν μετά τη διάσκεψη ισλαμικών χωρών
- Βίντεο – σοκ από Ρώμη: Απανωτές καταρρεύσεις στον “Πύργο των Κόμηδων” κοντά στο Κολοσσαίο
- Ν. Ανδρουλάκης: Όχι πολυφωνία από τα κορυφαία στελέχη, να έχουμε ενσυναίσθηση και συναντίληψη μέχρι τις εκλογές
- Σέρρες: Ζωονόσοι αφανίζουν το 1/5 των ζώων – 20.000 οδηγήθηκαν στη σφαγή λόγω ευλογιάς το τελευταίο τρίμηνο
- Α. Διαμαντοπούλου: Το επερχόμενο συνέδριο είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αναταχθεί το κόμμα
- Το «σκοτεινό» σενάριο που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ









