ΜΕΡΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ! Το προσέξατε;;; Τι σας θυμίζει;;; ΦΩΤΟ

Δείτε...

Ως ημέρα -σταθμός στην νεότερη ιστορία της χώρας ονομάζουν όλα τα μέσα ενημέρωσης την χθεσινή, καθώς πραγματοποιήθηκαν και στην Αθήνα -ταυτόχρονα με τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες– οι εμβολιασμοί!

Μάλιστα, στην πρώτη γραμμή του εθνικού εμβολιασμού βρέθηκαν χθες εκτός από τους υγειονομικούς, οι πολιτικοί ταγοί του τόπου, αλλά και εκπρόσωποι της Εκκλησίας και των Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να πειστούν όλα τα φάσματα των πολιτών να κάνουν το εμβόλιο και αργότερα δεν αποκλείεται να «σφραγιστούν» ψηφιακά ως εμβολιασμένοι.

Την παράσταση έκλεψε ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος σε ερώτηση για τον έμπολα απάντησε «δεν το έχω κάνει ακόμη το εμβόλιο» και εκείνη την στιγμή χτύπησε ξύλο, σε μία… έκλαμψη επιστημοσύνης αλλά και αμφιβολιών απέναντι στα εμβόλια και τις ασθένειες, θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος.

Μετά τον εμβολιασμό του δε, φωτογραφήθηκε μαζί με την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου, κάνοντας το σήμα της νίκης.

Το σήμα της νίκης έκανε και η νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη, η πρώτη πολίτης που εμβολιάστηκε.

Γενικά το σήμα της νίκης (V finger – οι συνωμοσιολόγοι το ονομάζουν ανάποδο Λάμδα) έχει γίνει σήμα κατατεθέν του εμβολίου. Συνήθως σηματοδοτεί εποχές, κατά τις οποίες έπεται μεγάλη αριστερόστροφη αλλαγή (αλλαγές γίνονται προς το καλύτερο αλλά και προς το χειρότερο).

Η εποχή στην οποία πηγαίνει αβίαστα το μυαλό, όταν τα μάτια αντικρίζουν το σήμα της νίκης, είναι οι μέρες ανάληψης της εξουσίας στην Ελλάδα από το ΠΑΣΟΚ. Συχνά πυκνά ο Ανδρέας Παπανδρέου, πολιτικοί και οπαδοί του κόμματος προέβαιναν σε αυτή την κίνηση. Αργότερα υιοθετήθηκε και από τον ΣΥΡΙΖΑ και πλέον έγινε «σύμβολο» των εμβολίων.

Η αλλαγή που ήρθε με το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα είναι εκ των υστέρων γνωστή. Ποιά θα είναι η αλλαγή που θα έρθει με τα εμβόλια;;; Θα νικηθεί ο κορωνοϊός ή θα ζήσουμε κάτι άλλο;;;