Β.Σπανούλης μετά τη γέννηση του 6ου του παιδιού: «Τώρα από μακριά με την Ολυμπία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τον ερχομό του έκτου του παιδιού, αλλά τόνισε πως πλέον σταματάει εκεί και δεν πρόκειται να κάνει άλλο με την Ολυμπία Χοψονίδου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού φιλοξενήθηκε στο Star Channel και στην εκπομπή «Φωλιά του Κούκου» και εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος και με αρκετή δόση του χιούμορ.

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως οι κόρες και οι γιοί του είναι στο 3-3, στην ισοπαλία και το λήγουν εδώ, αφού δεν πρόκειται να κάνουν άλλα παιδιά.

Ο πρώτος σκόρερ την ιστορία της Ευρωλίγκα ανέφερε πως όλα καλά πήγαν στην γέννα, αλλά δεν ήταν παρών επειδή η Ολυμπία γέννησε με καισαρική και αφού τελείωσε την προπόνηση, πήγε είδε τη νεογέννητη και ξανά πήγε προπόνηση.

«Τώρα από μακριά με την Ολυμπία»
«Έχουμε κάνει χιλιόμετρα. Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει. Εγώ είμαι ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Σταματάμε. Το λήγουμε εδώ, δεν υπάρχει ούτε παράταση, ούτε τίποτα. Τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια. Μας αρέσουν τα παιδιά, η μεγάλη οικογένεια. Να έχουν υγεία τα παιδιά και να τα μεγαλώσουμε να είναι σωστά στην κοινωνία», ανέφερε με χιούμορ ο Kill Bill.

Ο Σπανούλης ξέρει ήδη που θα αφιερώσει τον επόμενο τίτλο του και αποκάλυψε πως δεν έχουν αποφασίσει το όνομα του νεογέννητου, αφού από τους γονείς έχουν δώσει όλα τα ονόματα.

(sputniknews – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί