8000 νοικοκυριά ακόμα χωρίς ρεύμα – Δίνει «μάχη» ο ΔΕΔΔΗΕ

Μέχρι το βράδυ θα έχουν διορθωθεί όλες οι βλάβες... Τα ακραία καιρικά φαινόμενα υποχώρησαν μεν, αλλά ο παγετός θα συνεχιστεί.

Θα συνεχιστούν επίσης τα προβλήματα σε περιοχές των βορείων προαστίων της Αττικής, που εξακολουθούσαν να μένουν χωρίς ρεύμα για ένα ακόμη βράδυ.

Η αλήθεια είναι πως σε ένα πολύ μεγάλο μέρος, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ είχαν αποκαταστήσει τις βλάβες που προκλήθηκαν καθώς ως χθες τα μεσάνυχτα βράδυ είχαν ηλεκτροδοτηθεί 60.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Κατά τις πρώτες πρωϊνές ώρες παρέμεναν χωρίς ρεύμα περίπου 8.000 νοικοκυριά και οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως μέχρι σήμερα το απόγευμα θα έχουν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες.

Σήμερα το πρωί, το δυναμικό του ΔΕΔΔΗΕ στην Αττική θα συνεχίσει τις προσπάθειές του να αποκατασταθούν όλες οι βλάβες, έχοντας ενισχυθεί με 25 επιπλέον συνεργεία (περίπου 60 υπαλλήλους) οι οποίοι έφτασαν από την Κεντρική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Ήπειρο, προκειμένου να βοηθήσουν στο να αποκατασταθούν το ταχύτερο δυνατόν οι βλάβες που δεν έχουν επιδιορθωθεί ακόμη.

Με βάση την χθεσινοβραδινή ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, τα συνεργεία παρέμειναν τη νύχτα για εργασίες σε τουλάχιστον 5 γραμμές μέσης τάσης, στα τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Γλυκά Νερά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία που εξακολουθούν να έχουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Αξιοσημείωτο είναι πως το σύνολο των νοικοκυριών με προβλήματα ηλεκτροδότησης ήταν 70.000 και ως χθες το βράδυ είχε αποκατασταθεί η βλάβη σε περίπου 60.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα, οι ζημιές στην ηλεκτροδότηση στην βόρεια Εύβοια παρέμεναν σε μερικές συνοικίες, με τα συνεργεία να προσπαθούν στην διάρκεια της νύχτας να αποκαταστήσουν τις βλάβες. Προβλήματα προέκυψαν και στην Σητεία με δύο γραμμές υψηλής τάσης.

Υπογραμμίζεται πως ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κλπ) να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή. Καλεί επίσης όσους πολίτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν με την Εταιρία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί