Η ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Φωνής Λογικής, η οποία φέρεται να ανεβαίνει δημοσκοπικά, αποκάλεσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, «αριστερή ψυχούλα».
«Είναι Κεντροαριστερός. Τι να κάνουμε; να τον αλλάξουμε τον άνθρωπο;», υπογράμμισε μιλώντας στο ACTION24, σχολιάζοντας την πολιτική της ΝΑ σε σχέση με το μεταναστευτικό.
Στο Μαξίμου δείχνουν να έχουν ενοχληθεί στον μέγιστο βαθμό, καθώς η ρητορική της κας Λατινοπούλου δείχνει να «πληγώνει» την ΝΔ από τα δεξιά!
Ως εκ τούτου υπήρξε παρέμβαση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη και όχι μόνο!
Απαντώντας στις αιχμές της προέδρου της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτης Λατινοπούλου κατά της ΝΔ και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως αποστροφές όπως «ο κ. Μητσοτάκης έχει αριστερή ψυχούλα» παραπέμπουν σε reality προγράμματα παλαιότερων εποχών. «Θεωρώ υπερβολικό να λέει η κυρία Λατινοπούλου, που εντάχθηκε στην ευρωομάδα του Ορμπάν και της Λεπέν, άρα έχει ενσωματωθεί επισήμως στην ευρωπαϊκή άκρα δεξιά, ποια είναι και ποια δεν είναι η Νέα Δημοκρατία», σημείωσε ο Παύλος Μαρινάκης και τόνισε ότι στο Μεταναστευτικό η κυβέρνηση έχει επιλέξει να ακολουθήσει το δρόμο της υπευθυνότητας με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί αισθητά οι διαμένοντες στις δομές ανά την επικράτεια και δη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Όπως προκύπτει, η απώλεια ψήφων προς τα δεξιά έχει θορυβήσει το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο δεν θα αφήνει πλέον χωρίς απάντηση παρεμβάσεις δεξιότερα της Πειραιώς!
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Action24 photo EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ιράν έπληξε βάση στην Ιορδανία – ΒΙΝΤΕΟ
- Βουλή: Νομοτεχνικές βελτιώσεις στο ν/σ για δημόσιο κατέθεσε ο Κ. Χατζηδάκης
- Κάλεσμα στο ΣΑ του ΟΗΕ να εγκρίνει χρήση βίας για το άνοιγμα του Ορμούζ – «Όχι» από Ρωσία/Κίνα
- ΗΠΑ: Αποπέμφθηκε από την κυβέρνηση η υπουργός Δικαιοσύνης, Παμ Μπόντι
- Μέχρι και “ιπτάμενο” σωσίβιο έφτιαξαν οι Κινέζοι – Δείτε το εν δράσει (BINTEO)
- Φρίκη στην Ουγκάντα – Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε 4 παιδιά σε νηπιαγωγείο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Τραμπ: ««Είναι ώρα το Ιράν να συνάψει συμφωνία προτού να είναι πολύ αργά»
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (5/4) στο κέντρο της Αθήνας: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν
- «Erminio»: Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου της Κ. Μακεδονίας διακόπηκε η κυκλοφορία
- Ενέργεια: Τι θα γίνει αν τα μέτρα δεν επαρκέσουν; Αυτά ισχύουν μέχρι στιγμής σε χώρες της Ευρώπης









