Ρωσικές σωφρονιστικές αρχές: Πέθανε ο Αλεξέι Ναβάλνι, ο αντίπαλος του Πούτιν

Οι ρωσικές σωφρονιστικές αρχές, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ανακοίνωσαν τον θάνατο του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι.

Όπως μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο Alexey Navalny ένιωσε αδιαθεσία στη φυλακή μετά από μια βόλτα και έχασε τις αισθήσεις του. Υποβλήθηκε σε όλα τα απαραίτητα μέτρα ανάνηψης, τα οποία δεν έδωσαν θετικά αποτελέσματα, δήλωσε η Ομοσπονδιακή Σωφρονιστική Υπηρεσία.

«Στις 16 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, στην τμήμα Νο. 3, ο κατάδικος Navalny AA ένιωσε αδιαθεσία μετά από μια βόλτα, χάνοντας σχεδόν αμέσως τις αισθήσεις του. Οι ιατροί από το ίδρυμα έφτασαν αμέσως και κλήθηκε ιατρική ομάδα έκτακτης ανάγκης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.


«Έγιναν όλα τα απαραίτητα μέτρα ανάνηψης, αλλά δεν απέδωσαν θετικά αποτελέσματα. Οι γιατροί των επειγόντων περιστατικών επιβεβαίωσαν τον θάνατο του καταδικασθέντος. Τα αίτια του θανάτου διαπιστώνονται», προσθέτει η ανακοίνωση.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι εναπόκειται στους γιατρούς να μάθουν τους λόγους πίσω από τον θάνατο του Ναβάλνι.

(photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί