Ποια είναι η Κιμ Γιο Γιονγκ, η πιθανότερη διάδοχος του Κιμ Γιονγκ Ουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ίσως να μη ξέρουμε και πολλά για τη γυναίκα του Κιμ Γιονγκ Ουν αλλά η αδερφή του είναι αρκετά γνωστή και διάσημη αφού κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις. Τώρα, που οι πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ θέλουν τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας να έχει υποβληθεί σε σοβαρή εγχείρηση και να κινδυνεύει η ζωή του, λέγεται […]

Ίσως να μη ξέρουμε και πολλά για τη γυναίκα του Κιμ Γιονγκ Ουν αλλά η αδερφή του είναι αρκετά γνωστή και διάσημη αφού κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις.

Τώρα, που οι πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ θέλουν τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας να έχει υποβληθεί σε σοβαρή εγχείρηση και να κινδυνεύει η ζωή του, λέγεται πως τη σκυτάλη θα πάρει η αδερφή του που όπως λένε πιθανόν να τον αντικαταστήσει αν η υγεία του επιδεινωθεί!

Η Γιο Γιονγκ είναι δίπλα του και στενή του συνεργάτιδα από το 2011 που πέθανε ο πατέρας τους και διαχειρίζεται τις δημόσιες εμφανίσεις του Βορειοκορεάτη ηγέτη, τα ραντεβού του και τα λογιστικά του.

Αυτή και ο αδελφός της, λέγεται ότι έχουν στενή σχέση λόγω κοινών βιωμάτων, ενώ σπούδαζαν μαζί στην Ελβετία και στη Βόρεια Κορέα, από το 1996 έως το 2000. Τον Ιανουάριο του 2015, φέρεται να παντρεύτηκε τον Τσο Σονγκ, τον δεύτερο γιο του κυβερνητικού αξιωματούχου, Τσο Ριονγκ. Ωστόσο, οι τότε πηγές της κυβέρνησης της Νότιας Κορέας αρνήθηκαν την ακρίβεια αυτών των γεγονότων. Το 2014 ανέλαβε προσωρινά τα ηνία της χώρας όταν ο αδερφός της αρρώστησε ενώ το 2017 η Κιμ Γιο Γιονγκ ανέβηκε στην ιεραρχία της υπηρεσίας προπαγάνδας του κομμουνιστικού κόμματος της χώρας.

ΠΗΓΗ: e-daily.gr, ΦΩΤΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί