Την Κυριακή, ένοπλοι άνδρες σταμάτησαν ένα λεωφορείο και πήραν ομήρους τους 31 από τους 36 μετανάστες που επέβαιναν σε αυτό. Το λεωφορείο είχε αναχωρήσει από το Μοντερέι με προορισμό τη μεθοριακή πόλη Ματαμόρος, απέναντι από το Μπράουνσβιλ του Τέξας.
Η Ροντρίγκες είπε ότι η απαγωγή αυτή είναι «ασυνήθιστη» λόγω του μεγάλου αριθμού των θυμάτων. Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τα σήματα των κινητών τηλεφώνων των απαχθέντων και αναλύουν τις τελευταίες γνωστές θέσεις τους, πρόσθεσε.
Αριθμός ρεκόρ μεταναστών διέσχισε το 2023 τις χώρες της κεντρικής Αμερικής και το Μεξικό με σκοπό να φτάσει στις ΗΠΑ, για να γλιτώσει από τη φτώχεια, την εγκληματικότητα και τις συρράξεις.
Η Πολιτεία Ταμαουλίπας αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις στον τομέα της ασφάλειας αφού συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος μάχονται μεταξύ τους για τον έλεγχο των διαδρομών διακίνησης ναρκωτικών και ανθρώπων.
(απεμπε – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Άσκηση ετοιμότητας αύριο σε σταθμούς της Γραμμής 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) στο υπόγειο τμήμα
- Έκκληση του Σ. Φάμελλου στα κόμματα να καταθέσουν μαζί πρόταση δυσπιστίας
- Βουλή: Η κοινονοβουλευτική “αντιμαχία” Χατζηδάκη – Ανδρουλάκη
- Και πάλι πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία στον δήμο Ωρωπού
- Πάνω από 30 πτώσεις δέντρων στον δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
- Με απινιδωτές εξοπλίζεται το Μετρό της Αθήνας
- Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενος 49χρονος αλλοδαπός για τη δολοφονία 64χρονου
- ΕΛΑΣ: 4 νεκροί και 507 τραυματίες σε 433 τροχαία τον Μάρτιο στην Αττική
- Το Ιράν έπληξε βάση στην Ιορδανία – ΒΙΝΤΕΟ
- Βουλή: Νομοτεχνικές βελτιώσεις στο ν/σ για δημόσιο κατέθεσε ο Κ. Χατζηδάκης









