Μακελειό στο Ρότερνταμ: Οι αρχές μιλούν για πολλούς νεκρούς μετά την επίθεση ενόπλου σε Πανεπιστημιακό χώρο (video)

Πολλοί οι νεκροί από τους πυροβολισμούς στο Ρότερνταμ, με την Αστυνομία να μην δίνει ακριβή αριθμό αλλά να έχει ήδη ενημερώσει τις οικογένειες των θυμάτων

Για πολλούς νεκρούς κάνει λόγο η Αστυνομία δύο ώρες μετά τις έρευνες στο εσωτερικό του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου στο Ρότερνταμ, όπου αναζητούσε θύματα και τραυματίες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τα πυρά που εξαπέλυσε ο ένοπλος δράστης οι νεκροί είναι αρκετοί και οι οικογένειες των θυμάτων, αναφέρεται ότι έχουν ήδη ενημερωθεί.

Η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει μέχρι τώρα σε επίσημη ανακοίνωση για τον αριθμό των νεκρών ενώ άγνωστος τελικά είναι και ο αριθμός των τραυματισμένων ανθρώπων, ενώ στην αρχή έκαναν λόγο για τρία άτομα.

Δείτε τη στιγμή που οι Αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον δράστη:

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν αρχικά μέσα σε ένα σπίτι στην ολλανδική πόλη και συνεχίστηκαν μέσα σε μια αίθουσα σε ένα κοντινό πανεπιστημιακό ιατρικό κέντρο. Οι Αστυνομικοί μπήκαν στο ιατρικό κέντρο σε αναζήτηση του υπόπτου, ο οποίος περιγράφεται ως ένας ψηλός άνδρας με στρατιωτική ενδυμασία.

Οι τοπικές αρχές ασφαλείας ανέφεραν ότι ξέσπασε φωτιά στο σπίτι που σημειώθηκε η επίθεση, η φωτιά στη συνέχεια κατασβέστηκε. Σύμφωνα όμως με κάποια τοπικά μέσα ενημέρωσης ξέσπασε φωτιά και μέσα στο πανεπιστήμιο.

(με πληροφορίες από newsbomb. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί