• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ξένη influencer «κάρφωσε» τους τουρίστες στη Σαντορίνη: «Παρακολουθούν το ηλιοβασίλεμα χωρίς μάσκες και αποστάσεις»

Ξένη influencer «κάρφωσε» τους τουρίστες στη Σαντορίνη: «Παρακολουθούν το ηλιοβασίλεμα χωρίς μάσκες και αποστάσεις»

Όνειρο ζωής για πολλούς ταξιδιώτες είναι να βρεθούν στη Σαντορίνη και να παρακολουθήσουν το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην Οία.

Και παρόλο που ο κορωνοϊός εξακολουθεί να είναι πραγματικότητα, μια influencer έδειξε πώς οι τουρίστες εξακολουθούν να συρρέουν στο ελληνικό νησί για να αποτυπώσουν την τέλεια φωτογραφία.

Η 27χρονη Κέιτι Τζιοργκάτζε μοιράστηκε ένα βίντεο (στις 13 Αυγούστου) στο Instagram με τους 706.000 οπαδούς της, που έδειχνε δεκάδες άτομα να περιμένουν να δουν το ηλιοβασίλεμα –με σχεδόν κανέναν να μη φαίνεται να φοράει μάσκα.


«Πήγαμε να δούμε το διάσημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο. «Αυτό είναι από τα παρασκήνια που οι περισσότεροι influencers δεν σας έδειξαν».

Η Τζιοργκάτζε, που διευθύνει μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών και ταξιδιών, δήλωσε στο The Insider πως ήξερε ότι η Οία είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για να παρακολουθήσει κανείς το ηλιοβασίλεμα από τη Σαντορίνη, γι’ αυτό ήταν και λίγο αγχωμένη όταν επισκέφθηκε το σημείο κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού με τον σύζυγό της.

Πίστευε πως στο νησί θα υπήρχαν ελάχιστοι τουρίστες

«Ήξερα ότι τα πλήθη είναι τρελά και δεν ήθελα να αγχωθώ, γι’ αυτό προτιμήσαμε να μείνουμε στο ξενοδοχείο μας και να απολαύσουμε την θέα», είπε. Ωστόσο, η Τζιοργκάτζε, που εδρεύει στο Παρίσι, είπε ότι πολλοί από τους ντόπιους της είπαν πως το νησί ήταν πολύ πιο άδειο από ό,τι συνήθως λόγω της πανδημίας.

«Εάν συγκρίνουμε το επίπεδο των προφυλάξεων που λαμβάνονται στην Ελλάδα και την Ιταλία, οι άνθρωποι στους δρόμους της Ελλάδας ήταν πολύ πιο χαλαροί. Σε αντίθεση με την Ιταλία, οι τουρίστες δεν φορούσαν μάσκες στο εσωτερικό των κτιρίων και στους δρόμους, αλλά αφού όλοι κρατούσαν αποστάσεις, υποθέτω πως ήταν εντάξει – εκτός από το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη».

(iefimerida – φωτο:screenshot)