Είτε πρόκειται για πραγματική ουκρανονατοϊκή επίθεση, βασισμένη σε σαμποτέρ στο έδαφος της Ρωσίας, είτε για στημένο σόου από τον Πούτιν (για προφανείς λόγους), το περιστατικό στο Κρεμλίνο εξόργισε αρκετούς Ρώσους.
Οι επιφανείς πολιτικοί δεν αποτέλεσαν εξαίρεση. Πολλοί βλέποντας τα εχθρικά drones να πετούν πάνω από το κατεξοχήν κτίριο-σύμβολο της Ρωσίας, ζήτησαν άμεσα πυραυλικά αντίποινα στην Ουκρανία.
Ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας από την περιοχή της Κριμαίας Μιχαήλ Σερεμέτ, ως απάντηση σε απόπειρα επίθεσης με drone στο Κρεμλίνο, ζήτησε επίθεση με πυραύλους στην κατοικία του Βλαντιμίρ Ζελένσκι στο Κίεβο.
“Οι τρομοκράτες έχουν εγκατασταθεί στο Κίεβο και, όπως γνωρίζετε, οι διαπραγματεύσεις μαζί τους είναι άσκοπες. Χρειάζεται μόνο να καταστραφούν, γρήγορα και ανελέητα. Είναι καιρός να εξαπολύσουμε μια πυραυλική επίθεση στην κατοικία του Zelensky στο Κίεβο. Πρόεδρος της Ουκρανίας“, είπε ο ίδιος στο RIA Novosti.
«Αυτό είναι ένα πραγματικό casus belli – ένα casus belli. Για την εξάλειψη της τρομοκρατικής ελίτ της Ουκρανίας. Έχουμε κάτι να χτυπήσουμε στις αποθήκες τους», ζήτησε από την πλευρά του ο Sergey Mironov.
«Θα απαιτήσουμε τη χρήση όπλων ικανών να σταματήσουν και να καταστρέψουν το τρομοκρατικό καθεστώς του Κιέβου. Οι δυτικοί πολιτικοί που αντλούν όπλα στο καθεστώς Ζελένσκι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν γίνει όχι μόνο χορηγοί, αλλά και άμεσοι συνεργοί τρομοκρατικών δραστηριοτήτων. Δεν μπορούν να γίνουν διαπραγματεύσεις με το καθεστώς Ζελένσκι», δήλωσε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Vyacheslav Viktorovich Volodin.
απεμπε photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών
- Υπόθεση Jimmy Kimmel: «Πόλεμος» Hollywood-Δεξιάς – Νέος χαμός στις ΗΠΑ
- «Ελεγχόμενο χάος»: Στην φόρα το σχέδιο των διεθνιστών
- ΚΕΔΕ: «Κόκκινη γραμμή» η μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΣτΕ
- Πειραιάς: Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου
- ΠΟΥ: Τα νοσοκομεία στη Γάζα είναι στο χείλος της κατάρρευσης
- Άγρια επίθεση 16χρονου σε 15χρονο στην Ανατολή Ιωαννίνων – Του έσπασε την κάτω γνάθο
- Β. Σπανάκης: Έρχεται νέος ληξιαρχικός νόμος και αναβάθμιση του Ειδικού Ληξιαρχείου
- Η… βόλτα της Φινλανδής πρώην πρωθυπουργού στο «εμπόλεμο» Κίεβο, vid
- Αγία Πετρούπολη: Η FSB απέτρεψε απόπειρα δολοφονίας σημαντικού προσώπου
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
