Στο χέρι της ήταν γραμμένο «911», δηλαδή το τηλέφωνο της άμεσου δράσης στις ΗΠΑ, ενώ σύμφωνα με τον κλειδαρά, στο σπίτι ήταν κι ένας άντρας που «συμπεριφερόταν πολύ παράξενα».
Όπως ανέφερε στο CNN ο κλειδαράς που έγινε γνωστός μόνο ως Κρεγκ δεν γνώριζε τη γυναίκα, πριν δουλέψει στο συγκεκριμένο σπίτι.
Όπως αναφέρει, του έδειξε το χέρι δύο φορές, αλλά ο κλειδαράς φορούσε μάσκα κι έτσι δεν μπορούσε να της ψιθυρίσει τίποτα.
«Της έκανα νόημα με τα μάτια, για να της δείξω ότι είχα καταλάβει» ανέφερε ο άντρας μιλώντας στο CNN.
Μόλις έφυγε από το σπίτι αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, η γυναίκα είπε πως ο πρώην σύντροφός της ζήλευε πολύ τη νέα της σχέση και είχε εισβάλει χωρίς άδεια στο σπίτι της, την Πέμπτη.
Επίσης, η γυναίκα κατήγγειλε ότι της επιτέθηκε, δεν την άφηνε να φύγει και της πήρε το κινητό τηλέφωνο.
Ο άντρας κατηγορείται για απαγωγή με σκοπό την παράνομη κράτηση, διάρρηξη κι επίθεση.
Όπως σχολίασε ο κλειδαράς, η γυναίκα φέρθηκε πολύ έξυπνα για να τον ειδοποιήσει για την κατάστασή της με τον τρόπο που το έκανε.
«Μου έδωσε ένα σωρό στοιχεία ότι υπήρχε πρόβλημα» ανέφερε ο Κρεγκ.
(sputniknews – φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρώσοι: Οι διαδηλώσεις στη Σερβία δείχνουν σημάδια «έγχρωμης επανάστασης»
- Κραν Μοντανά: Στον τόπο της τραγωδίας ο Ιταλός ΥΠΕΞ
- Έτσι τιμωρούν οι “φιλάνθρωποι” της Ε.Ε. όσους δεν μισούν τους Ρώσους! Video
- Μεντβέντεφ: Η Φινλανδία πρέπει να πληρώσει
- Ερντογάν: Θα έχω συζητήσεις με Τραμπ για Ουκρανία και Παλαιστίνη – “Φαραώ” ο Νετανιάχου
- ΤτΕ: Aυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια το Νοέμβριο
- Εθνικό Μητρώο Επιδομάτων: Τι φέρνουν στην Ελλάδα το 2026
- Πολωνία: Έτοιμη να δεχθεί 14 τραυματίες από την πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας
- Π. Μαρινάκης: Το 2026 βρίσκει τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια χωρίς αιώνιους φοιτητές και καταλήψεις
- Τι επιδόματα και ενισχύσεις θα πληρωθούν τις επόμενες ημέρες









