Άφησαν το βρέφος τους να πεθάνει από την πείνα – Ήθελαν να το “ταϊζουν” μόνο με το φως του ήλιου!

Μια μητέρα που άφησε το μωρό της να πεθάνει από την πείνα αφού ο «ελεγκτικός» φίλος της ήθελε το νεογέννητο να ζει με το φως του ήλιου αντί για φαγητό, καταδικάστηκε για παραμέληση.

Η Oxana Mironova, 33, φέρεται να είχε ακολουθήσει τις απόψεις του συντρόφου της, Maxim Lyutyi, 43. Ο άνδρας δικάζεται χωριστά, κατηγορούμενος ότι βασάνισε το νεογέννητο μωρό του.

Το παιδί, ο Κόσμος, πέθανε από « πνευμονία και αδυναμία», αφού το ζευγάρι απέτυχε να το ταΐσει σωστά, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Η Μιρόνοβα παραδέχτηκε την ενοχή της και μετάνιωσε για το θάνατο του γιου της που δεν ήταν ούτε 30 ημερών, δήλωσε εκπρόσωπος του δικαστηρίου στο Αρμαβίρ της Ρωσίας .

Καταδικάστηκε σε δύο χρόνια «σωφρονιστική εργασία» αφού καταδικάστηκε για παραμέληση του παιδιού και παράλειψη να εκτελέσει τα μητρικά της καθήκοντα, με αποτέλεσμα ο Κόσμος να πεθάνει από την πείνα.


Ο εκπαιδευτής lifestyle, Maxim Lyutyi, 43 ετών, ήθελε να μεγαλώσει το νεογέννητο τρώγοντας πράνα – μια δίαιτα στην οποία οι άνθρωποι μένουν χωρίς φαγητό και νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα και «τρέφονται από τον ήλιο», σύμφωνα με τους ισχυρισμούς.

Κατηγορείται ότι απαγόρευσε στη Μιρόνοβα να θηλάσει το παιδί.

«Ήθελε να πειραματιστεί με το παιδί, να το ταΐσει καθαρά με τον ήλιο και μετά να το διαφημίσει σε άλλους ότι έτσι μπορείς να φας», είπε η μητέρα της Οξάνα Γκαλίνα που τον κατηγορεί ότι διευθύνει μια «αίρεση».

«Ήμουν κατά του να είναι η κόρη μου σε αυτή την αίρεση. Ένιωσα τα πάντα και της είπα ότι ο Μαξίμ ήταν τρελός, αλλά δεν με άκουσε.

«Η Οξάνα ζούσε εκεί σαν πειραματόζωο. Κάθε φορά γινόταν πιο ψυχρή μαζί μου….

«Ήταν σκλάβα του».

Μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι στο κέντρο κράτησής ο άνδρας έτρωγε κρέας, ενώ ένα αγαπημένο πιάτο είναι τα ζυμαρικά με στιφάδο.

Ένας άλλος συγγενής της Μιρόνιβα είπε: «Η Οξάνα μου είπε ότι τον φοβόταν. Ήθελε πολλές φορές να τον αφήσει, αλλά εκείνος την κράτησε πίσω…

«Ήθελε να μεγαλώσει [το γιο του] σε έναν άντρα που τρώει μόνο τον ήλιο».

Η ξαδέρφη της Oxana, Olesya Nikolayeva, είπε: «Την ανάγκασε να μην ταΐσει το μωρό.

«Ο φίλος της πίστευε ότι ο ήλιος τάιζε το μωρό.

«Η Οξάνα προσπαθούσε κρυφά να θηλάσει το μωρό, αλλά φοβόταν πολύ τον Μαξίμ.

«Πώς είναι δυνατόν να ταΐσετε το μωρό με το φως του ήλιου;

«Ένα μωρό χρειάζεται το γάλα της μητέρας του».

Είχε γεννήσει το παιδί στο σπίτι, αρνούμενος να αφήσει την Οξάνα να πάει σε μαιευτήριο.

Τελικά αποφάσισαν να πάνε το αδυνατισμένο παιδί στους γιατρούς αλλά ήταν πολύ αργά και το μωρό πέθανε στο δρόμο ».

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί