Κι όμως οι Κινέζοι έδωσαν 5,98 δις δολάρια για επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών κι όχι για επίδομα ανεργίας!

Συνολικός αριθμός 3,2 εκατομμυρίων εταιριών έλαβαν μέχρι σήμερα 42,3 δισεκατομμύρια γουάν (περίπου 5,98 δισεκατομμύρια δολάρια) μέσω επιδοτούμενων ασφαλιστικών εισφορών, για την καταπολέμηση της ανεργίας. Από την εφαρμογή του μέτρου ωφελήθηκαν 85,13 εκατομμύρια εργαζόμενοι, σύμφωνα με το υπουργείο Ανθρώπινων Πόρων και Κοινωνικής Ασφάλισης. Ο αριθμός των εταιριών που επωφελήθηκαν από το ίδιο μέτρο, είναι τριπλάσιος από […]

Συνολικός αριθμός 3,2 εκατομμυρίων εταιριών έλαβαν μέχρι σήμερα 42,3 δισεκατομμύρια γουάν (περίπου 5,98 δισεκατομμύρια δολάρια) μέσω επιδοτούμενων ασφαλιστικών εισφορών, για την καταπολέμηση της ανεργίας.

Από την εφαρμογή του μέτρου ωφελήθηκαν 85,13 εκατομμύρια εργαζόμενοι, σύμφωνα με το υπουργείο Ανθρώπινων Πόρων και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ο αριθμός των εταιριών που επωφελήθηκαν από το ίδιο μέτρο, είναι τριπλάσιος από αυτόν της προηγούμενης χρονιάς, σύμφωνα με το ίδιο υπουργείο.

Η εφαρμογή μιας τέτοιας πολιτικής έχει ως στόχο τη σταθεροποίηση της αγοράς εργασίας και την ελαχιστοποίηση των απολύσεων στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, καθώς η Κίνα παλεύει για να περιορίσει τις συνέπειες από την πανδημία του κορονοϊού στην οικονομία και την κοινωνική ζωή.

1 δολάριο: 7,1 γουάν.

photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί