ΗΠΑ: Αστυνομικοί βρήκαν πεταμένο τον κορμό μιας γυναίκας μέσα σε πλαστική σακούλα! Πού τους οδήγησαν οι έρευνές τους

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν σύζυγο αφού βρήκαν τον κορμό μιας γυναίκας μέσα σε μια πλαστική σακούλα πεταμένο σε κάδο στάθμευσης.

Ο άνδρας, ο οποίος ζει στην Ταρζάνα του Λος Άντζελες, μόλις πέντε μίλια από το σημείο όπου ανακαλύφθηκαν τα ανθρώπινα λείψανα, συνελήφθη γύρω στις 11 το πρωί χθες και κρατείται με εγγύηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων, αναφέρει το abc7 . Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο.

Η σύζυγος του και οι γονείς της, αγνοούνται. Και οι τρεις ζούσαν στο σπίτι στην Ταρζάνα με τον ύποπτο.

Η αστυνομία βρήκε στοιχεία εγκλήματος, συμπεριλαμβανομένου αίματος, στο σπίτι. Πιστεύουν ότι ο κορμός ανήκει στην αγνοούμενη σύζυγο, αλλά είπαν ότι μερικά υπολείμματα είναι πιο δύσκολο να αναγνωριστούν θετικά.

Ο κορμός που πιστεύεται ότι είναι της γυναίκας βρέθηκε σε μια μαύρη πλαστική σακούλα σε μια τσάντα, η οποία πετάχτηκε σε έναν κάδο απορριμμάτων πίσω από τη λεωφόρο Ventura και τη λεωφόρο Rubio στο Encino της Καλιφόρνια .

Ειδικότερα, ένας άστεγος βρήκε τον κορμό όταν έψαχνε μέσα στα σκουπίδια γύρω στις 6.15 π.μ. χθες, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες.

Η αστυνομία πιστεύει ότι το μέρος του σώματος δεν ήταν εκεί για περισσότερο από μερικές ημέρες.

«Αν ένας ύποπτος για φόνο διαμελίζει ένα σώμα, είναι για να καθυστερήσει την ταυτοποίηση», είπε στο KTLA ο ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών του LAPD, Efren Guttierez, σχετικά με τη δυσκολία αναγνώρισης του θύματος μόνο από ένα μέρος του σώματος.

Αφού εξέτασε πλάνα CCTV της περιοχής, η αστυνομία είπε ότι τους έδειξε το σπίτι του συγκεκριμένου άνδρα, περίπου πέντε μίλια από το σημείο όπου πετάχτηκε ο κορμός, σύμφωνα με τους LA Times .

Ο άνδρας ζούσε στο σπίτι με τη γυναίκα του, τους γονείς της και τα τρία παιδιά του ζευγαριού.

Τα παιδιά εντοπίστηκαν χθες στο σχολείο και παραδόθηκαν στο Τμήμα Υπηρεσιών Παίδων και Οικογένειας.

Η αστυνομία είχε ερευνήσει μια κλήση στη διεύθυνση του ζευγαριού, όπου μάρτυρες είπαν ότι είχαν δει μέρη του σώματος σε μια τσάντα έξω από το σπίτι.

Αλλά όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στη διεύθυνση, η τσάντα δεν βρέθηκε πουθενά.

(photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί