«ΒΟΜΒΑ» από Κατάρ: «ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΗ η αντικατάσταση του ΡΩΣΙΚΟΥ φυσικού αερίου στην Ευρώπη»! Φέρνουν ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ!!!

Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει εδώ και τώρα...

Η αντικατάσταση του ρωσικού φυσικού αερίου στην ευρωπαϊκή αγορά « δεν είναι πρακτικά δυνατή»!

Αυτό δήλωσε δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας του Κατάρ Σάαντ αλ-Κάαμπι σε συνέντευξή του στο CNN την Πέμπτη.

Ο αξιωματούχος, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της κρατικής QatarEnergy, σημείωσε ότι «από το 30 έως το 40% του συνολικού όγκου φυσικού αερίου που παρέχεται στην παγκόσμια αγορά προέρχεται από την Ρωσία».

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, εισακούγοντας τους διεθνιστές, επέβαλε οικονομικές κυρώσεις στην Μόσχα για την σύγκρουση στην Ουκρανία και ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί προς την σταδιακή μείωση της κατανάλωσης ρωσικού φυσικού αερίου φέτος. Πάνω από το 40% των εισαγωγών φυσικού αερίου της ΕΕ προέρχεται από τη Ρωσία.

Ωστόσο, ο Al-Kaabi είπε ότι το Κατάρ δεν θα επιβάλει κυρώσεις στον ρωσικό τομέα πετρελαίου και φυσικού αερίου, τονίζοντας ότι «η ενέργεια πρέπει να μείνει μακριά από την πολιτική».

Σύμφωνα με τον υπουργό, το Κατάρ δεν θα πάρει μέρος στην κρίση της Ουκρανίας, σε αντίθεση με την Ευρώπη και την Ελλάδα, οι οποίες σκοπίμως απομακρύνονται από το ρωσικό φυσικό αέριο, προκειμένου να φέρουν παντού πράσινη ενέργεια, η οποία θα φτάνει μόνο για τα βασικά! ΑΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΦΤΩΧΕΙΑ!!!

ΠΗΓΗ CNN: H EΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΡΩΣΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

photo dailynewsegypt/CNN screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί