Διαρροή αερίου στην Ινδία: Η LG Chem ανακοινώνει ότι έχει τεθεί «υπό έλεγχο» κι «ερευνά» τα αίτια του δυστυχήματος- LIVE BINTEO

Η διαρροή χημικού αερίου σε εργοστάσιο της LG Polymers στην Ινδία έχει τεθεί υπό έλεγχο και τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος καθώς και η έκταση της ζημιάς ερευνώνται, ανακοίνωσε η LG Chem, στην οποία ανήκει η εγκατάσταση. Η διαρροή χημικού αερίου — οι ινδικές αρχές υποπτεύονται ότι επρόκειτο για στυρένιο — στοίχισε τη ζωή σε […]

Η διαρροή χημικού αερίου σε εργοστάσιο της LG Polymers στην Ινδία έχει τεθεί υπό έλεγχο και τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος καθώς και η έκταση της ζημιάς ερευνώνται, ανακοίνωσε η LG Chem, στην οποία ανήκει η εγκατάσταση.

Η διαρροή χημικού αερίου — οι ινδικές αρχές υποπτεύονται ότι επρόκειτο για στυρένιο — στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 9 ανθρώπους ενώ εκατοντάδες άλλοι εισήχθησαν σε νοσοκομεία, πολλοί αναίσθητοι, σύμφωνα με την αστυνομία στο ομόσπονδο κράτος Άντρα Πραντές (νοτιοανατολικά).

Η LG Chem ανέφερε ότι επιδιώκει να εξασφαλίσει ότι θα παρασχεθούν φροντίδες στα θύματα το ταχύτερο δυνατό. Σημείωσε πως το αέριο το οποίο εκλύθηκε στην ατμόσφαιρα προκαλεί ναυτία και ζαλάδα σε όποιον το εισπνέει.

amna/ photo video screenshot

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί