Πάρε το Κλειδί της Μακροζωίας στα χέρια σου

Περιορίζοντας τη φθορά των τελομερών αναστέλλεται η γήρανση των κυττάρων.

Βάλτε κι εσείς στη διατροφή σας το Super Telomeran, ένα προϊόν που θα ανανεώσει το σώμα σας.

 Τα συστατικά του Super Telomeran ενεργοποιούν τη δράση της τελομεράσης. Η τελομεράση είναι ένα ένζυμο που επιβραδύνει και αναστέλλει τη γήρανση των κυττάρων, περιορίζοντας την φθορά των τελομερών, που αποτελούν προστατευτικό μηχανισμό και προωθούν την σταθερότητα του DNA μας.  Η φθορά τους είναι ένας κεντρικός παράγοντας που προκαλεί το γήρας.

Ένα από τα δραστικά συστατικά του Super Telomeran, αποτελεί και το Astragalus, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα μακροχρόνια τονωτικά του ανοσοποιητικού συστήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κίνα, την Ιαπωνία και σε μερικά νο

σοκομεία της Βόρειας Αμερικής, το Astragalus χρησιμοποιείται για τη βοήθεια των ασθενών κατά τη χημειοθεραπεία. Ενισχύει επίσης τo ανοσoποιητικό, αυξάνοντας τα επίπεδα ορισμένων τύπων κυττάρων που καταπολεμούν παθογόνους εισβολείς, όπως τα μακροφάγα και τα φυσικά κύτταρα φονείς. Τα πρώτα, καταπολεμούν μικροβιακούς εχθρούς, ενώ τα τελευταία, επιτίθενται και καταστρέφουν ιούς.

 Με το Super Telomeran μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις το κλειδί της μακροζωίας , τονώνοντας τον οργανισμό σου, μόνο από την Macrolife!

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί