Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έμοιαζε αποφασισμένος να αποχωρήσει απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε τέτοιο σημείο που το ξεκαθάρισε και στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων».
Όμως απ’ τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί άκρη αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο Πορτογάλος ενεργοποιείται κανονικά στην προετοιμασία της Γιουνάιτεντ.
Όπως το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω social media, με το σχόλιο:
«Ο βασιλιάς παίζει την Κυριακή».
Εννοώντας πως θα αγωνιστεί κανονικά στο φιλικό με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Πάντως, δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτή η απόφαση σημαίνει οριστική παραμονή στο «Όλντ Τράφορντ», ή αν απλά συμβαίνει μέχρι να βρεθεί άκρη με την αποχώρησή του.
Γενικά οι τελευταίες μέρες φέρνουν επιστροφές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντως. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου στην ομάδα, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Μπράιαν Ρόμπσον. Αμφότεροι θα έχουν συμβουλευτικά καθήκοντα για την πρόοδο της ομάδας.
(onsports – φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ν. Παπαθανάσης: Στο ΕΣΠΑ η κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου υψηλής πίεσης προς τη Δυτική Μακεδονία
- Η πιο επικίνδυνη πολιτεία των ΗΠΑ για solo ταξιδιώτες – Πήρε 0!
- Εικόνες ντροπής στην Ουκρανία, όσο στην Ευρώπη στρώνουν κόκκινα χαλιά στον Ζελένσκι – Video
- Διαδικτυακό σεμινάριο ΕΕΑ στις 20 Νοεμβρίου: «Αξιοποιήστε την Τεχνητή Νοημοσύνη στην επιχείρησή σας»
- Παρέμβαση Πάπα για την Ουκρανία: Θέλει… δίκαιη ειρήνη
- Εκεί θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη υπουργική διάσκεψη Ρωσίας-Αφρικής
- Θα το τολμούσατε; Βίντεο που κόβει την ανάσα από την Ουράνια Σκάλα της Κίνας
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο οδηγούς που ήταν υπό την επήρεια μέθης – Ο ένας είχε εμπλακεί σε τροχαίο
- Η σοκαριστική στιγμή που καταρρέει ορυχείο χαλκού γεμάτο εργάτες, video
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην Πυλαία









