Ο Έλληνας τενίστας που έχει Ρωσίδα μητέρα αναφέρθηκε στη σχέση του με τα social media, στην καριέρα του, στον Νόβακ Τζόκοβιτς, για την πανδημία αλλά και στη νέα γενιά.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσιτσιπάς:
Για την πανδημία: «Φυσικά και δεν είναι εύκολο, αλλά δεδομένου του πόσοι άνθρωποι έχουν υποφέρει απ’ αυτή την πανδημία, εμείς δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε. Περισσότερο με έχουν δυσκολέψει οι περιορισμοί, τα τεστ… όπως είπα όμως και πριν είμαστε προνομιούχοι, επειδή μπορούμε να ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο και να παίζουμε τένις».
Για τα social media: «Κάποιες φορές είναι καλό ένα διάλειμμα από τα social media, για να μην κυριεύσουν όλη σου τη ζωή. Φυσικά τώρα έχουν ήδη γίνει μια καθημερινότητα, αλλά πρέπει να βρεις την κατάλληλη ισορροπία».
Για τους τίτλους του: «Είμαι μόνο 23 χρονών και παίζω συνεχώς στα μεγαλύτερα τουρνουά του κόσμου, με όλους τους καλύτερους παίκτες, οπότε δεν νομίζω πως οι 10 τίτλοι είναι λίγοι».
Για τους Big-3 και τη νέα γενιά:« Ο Νόβακ είναι ένας από τους ηγέτες. Ο Ναδάλ επιστρέφει και παίρνει ξανά τίτλους. Φυσικά και μπορούν να κερδίσουν.Πιστεύω πως πλησιάζουμε όλο και περισσότερο. Φυσικά ήταν η καλύτερη γενιά στην ιστορία του αθλήματος, οπότε δεν είναι εύκολο για μας να κάνουμε το breakthrough, αλλά εκείνοι είναι που μας έχουν βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι παίκτες και να ανεβούμε επίπεδο».
Για τη νέα γενιά: «Κατά τη γνώμη μου, ο Sinner και ο Alcaraz είναι λίγο μπροστά από τους υπόλοιπους, αλλά υπάρχουν πολλοί καλοί νέοι παίκτες στο tour. Το τένις έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του».
(Protothema – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο χώρο εργοστασίου στα Άνω Πατήσια
- Η ανάρτηση της Κίμπερλι Γκιλφόϊλ με τον Γιώργο Γεραπετρίτη
- Αναβίωσε στο εξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου Βελβεντού το έθιμο της λουκανικοφαγίας
- Άνδρας στη Σιβηρία πήγε να ξεπαγώσει το αμάξι του…και το πυρπόλησε! ΒΙΝΤΕΟ
- Μ. Χρυσοχοΐδης: Διατηρούμε ζωντανή τη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας
- Ο Ιρανός πρόεδρος Πεζεσκιάν προειδοποιεί ότι μια επίθεση κατά του ανώτατου ηγέτη θα ήταν κήρυξη πολέμου
- Ο Ρούτε δηλώνει ότι μίλησε στον Τραμπ για “την κατάσταση ασφαλείας” στη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Απίστευτο! Ο Ινδός αστροναύτης Shubhanshu Shukla πήρε μαζί του στο διάστημα… υφαντά από τη χώρα του, vid
- Το ρομποτικό άλογο μπαίνει στην παραγωγή…και δεν είναι σενάριο ταινίας! vid
- Ανάμεσα σε πολιτικές «συμπληγάδες» ηγέτες της Ευρώπης









