Ο Άρης, ο οποίος πανηγύρισε δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις με την Γκόμελ και πήρε την πρόκριση για το γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Αυτή η επιτυχία του έβαλε 250 βαθμούς στο… σακούλι της Ελλάδας, αλλά η ήττα του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά του Champions League έβαλε «στοπ» στην… επιστροφή στη 15η θέση. Έτσι, η Ελλάδα δεν κατάφερε να ξεπεράσει την Ελβετία. Την ίδια στιγμή, η 17η Τσεχία παραμένει κοντά.
Απόψε τον λόγο παίρνει ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει την Λέφσκι Σόφιας στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για το β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Να υπενθυμίσουμε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε με 2-0 πριν από μια εβδομάδα στη Βουλγαρία και τώρα ψάχνει μια επική ανατροπή.
Πάντως, το πιο σημαντικό απ’ όλα για το που θα τερματίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην κατάταξη της UEFA είναι ο αριθμός των ομάδων που θα περάσουν σε ομίλους με τον Παναθηναϊκό να αρχίζει κι εκείνος σύντομα τις υποχρεώσεις του για το Europa Conference League με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας.
Η κατάταξη της UEFA από τη 10η ως την 20η θέση:
10η Βέλγιο 28.900 (5/5)
11η Σερβία 27.375 (4/4)
12η Ρωσία 26.215 (0/0)
13η Ουκρανία 25.200 (4/5)
14η Νορβηγία 24.375 (4/4)
15η Ελβετία 23.800 (4/4)
16η Ελλάδα 23.725 (4/4)
17η Τσεχία 23.175 (4/4)
18η Κροατία 22.650 (4/4)
19η Δανία 22.425 (5/5)
20η Τουρκία 20.700 (5/5)
*Σε παρένθεση οι ομάδες της χώρας που συνεχίζουν σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.
(Newsbeast – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Διαδηλώσεις σε Τσεχία και Σλοβακία με… μηνύματα προς τη Ρωσία
- Τα αποτελέσματα των προκριματικών του Μουντιάλ 2026 για την Ευρώπη
- Ν. Παπαθανάσης: Στο ΕΣΠΑ η κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου υψηλής πίεσης προς τη Δυτική Μακεδονία
- Η πιο επικίνδυνη πολιτεία των ΗΠΑ για solo ταξιδιώτες – Πήρε 0!
- Εικόνες ντροπής στην Ουκρανία, όσο στην Ευρώπη στρώνουν κόκκινα χαλιά στον Ζελένσκι – Video
- Διαδικτυακό σεμινάριο ΕΕΑ στις 20 Νοεμβρίου: «Αξιοποιήστε την Τεχνητή Νοημοσύνη στην επιχείρησή σας»
- Παρέμβαση Πάπα για την Ουκρανία: Θέλει… δίκαιη ειρήνη
- Εκεί θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη υπουργική διάσκεψη Ρωσίας-Αφρικής
- Θα το τολμούσατε; Βίντεο που κόβει την ανάσα από την Ουράνια Σκάλα της Κίνας
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο οδηγούς που ήταν υπό την επήρεια μέθης – Ο ένας είχε εμπλακεί σε τροχαίο









