Σύμφωνα με όσα αποφάσισαν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τα κρατίδια της Γερμανίας, από τις 15 Ιανουαρίου θα απαιτείται Rapid τεστ αντιγόνου 24 ωρών για την είσοδο σε καταστήματα εστίασης σε όλη τη χώρα, ακόμη και για εμβολιασμένους/ιαθέντες.
Από τον κανόνα 2G+ εξαιρούνται μόνο όσοι έχουν ολοκληρώσει και τον ενισχυτικό εμβολιασμό, δηλαδή οι τριπλά εμβολιασμένοι.
Σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel, όποιος δεν διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ίασης αποκλείεται στο εξής πλήρως από εστιατόρια, καφέ και μπαρ.
Ο νέος κανονισμός θα ισχύει ανεξαρτήτως της κατά τόπους επιδημιολογικής κατάστασης.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σπουδαία ανακάλυψη σε αρχαία ελληνική πόλη: Βρέθηκε κεφαλή του αγάλματος του Ερμή 1.800 ετών – Δείτε εικόνες
- Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για ζωοκτονία – Οι δράστες μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο και θανάτωσαν 40 αρνιά
- Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Προς πώληση ο Τετέ, φέρνουν άμεσα τον Παντελίδη οι «πράσινοι»
- Αλιάγας και Ρέμος έκαναν μαζί Πρωτοχρονιά στη σκηνή και τραγούδησαν το “My Way”, vid
- «Άφρονα και επικίνδυνη» χαρακτηρίζει ο Ιρανός ΥΠΕΞ την απειλή του προέδρου Τραμπ
- Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο «τριφύλλι» ο Γιώργος Κάτρης
- Χάρκοβο: Η Μόσχα διαψεύδει αναφορές περί ρωσικής επίθεσης – Πόσοι είναι οι νεκροί μετά την ουκρανική επίθεση εναντίον της Χερσώνας
- Ο Στ. Αγγελούδης αποχαιρετά τον Χρ. Σαραντόπουλο: «Μάχιμος, ενεργός πολίτης και φωτεινή προσωπικότητα»
- ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για αγρότες: “Αντί να αναζητάτε ευθύνες σε κυβερνήσεις πριν από 45 χρόνια, αναλάβετε τις δικές σας”
- Δανία: Απαστράπτουσα η βασίλισσα Μαίρη με χρυσή τουαλέτα και τιάρα σε δεξίωση στο παλάτι, vid









