Ήδη, έως τώρα, έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά προκαλώντας υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα. Μόνο στον δήμο Θεσσαλονίκης σημειώθηκαν έξι πτώσεις δέντρων στην πλατεία Αριστοτέλους, δίπλα στο άγαλμα του Βενιζέλου, στην οδό Κατούνη, σε Τούμπα και Χαριλάου.
Τόσο ο δήμος Θεσσαλονίκης, όσο οι υπόλοιποι δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος αλλά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας οι άνεμοι θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο τις επόμενες ώρες και αύριο, Δευτέρα, θα φτάσουν τα 8 μποφόρ.
Συστάσεις προς τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί απευθύνει ο δήμος Θεσσαλονίκης, με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο, αρμόδιο για θέματα Πρασίνου, Βασίλη Διαμαντάκη να εφιστά την προσοχή όσον αφορά τις μετακινήσεις κάτω από δενδροστοιχίες και την αποφυγή παρκαρίσματος των αυτοκινήτων κάτω από μεγάλα δέντρα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ελλάδα παρακολουθεί στενά την πορεία του «Πίρι Ρέις», σύμφωνα με το ΥΠΕΞ
- Δεν συνέβη τυχαία! Το μήνυμα του Πούτιν για όσους δεν το πρόσεξαν
- Θεσσαλονίκη: Σκάφος που «άραξε» κατά μήκος της Παλιάς Παραλίας θα θυμίζει η κατασκευή του ξύλινου ντεκ
- Πιλοτικό πρόγραμμα δωρεάν διακοπών πυροσβεστών στις κατασκηνώσεις του υπ. Παιδείας
- Γιατί μπέρδευαν τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ…με τον Ζακ Γαλιφιανάκη! To διάσημο GIF
- “Κύβος εμβύθισης”: Φοιτητές ιατρικής του ΑΠΘ θα βιώνουν την εμπειρία του χειρουργείου μέσω Virtual Reality
- Υπόθεση Μαντλίν Μακάν: Ο βασικός ύποπτος αποφυλακίστηκε
- Αλεξανδρούπολη: Παρεμβάσεις για την καθαριότητα στον δρόμο που οδηγεί στον Συνοριακό Σταθμό Κήπων
- Bodybuilders VS Εργάτες οικοδομών: Ποιός κέρδισε σε αυτό το πείραμα, vid
- Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στον δήμο Πατρέων για τους πληγέντες της πυρκαγιάς του φετινού Αυγούστου
Κύρια Θέματα

















