Μεγάλη αύξηση φαίνεται να σημειώνει η τιμή στο παραδοσιακό σουβλάκι, αγγίζοντας σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και τα 4 ευρώ.
Όπως λένε καταναλωτές, έχουν μειώσει όχι μόνο τις επισκέψεις στα σουβλατζίδικα αλλά και τις παραγγελίες στο σπίτι.
Ο ιδιοκτήτης ψητοπωλείου, Άρης Χρονόπουλος, μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την τιμή του σουβλακιού και πόση αύξηση αναμένεται.
«Αυτή την στιγμή αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα και αυτή την στιγμή η σχέση τιμής και ποιότητας συνδέεται. Έχουν να κάνουν με το εργατικό κόστος, με το ρεύμα, το αέριο, την αντιπαραβολή με τις ηλεκτρονικές παραγγελίες, που ο κόσμος έχει στραφεί σε αυτές αντί να παραγγέλνει μέσω τηλεφώνου ή μέσω δικής μας ιστοσελίδας.
Θέλω να τονίσω το θέμα των ηλεκτρονικών παραγγελιών που παρασύρει τις τιμές στα σουβλάκια. Γι’ αυτό αναγκαζόμαστε να πουλάμε μέχρι και 3,90 ευρώ ενώ στο μαγαζί έχει 3,30- 3,50 ευρώ το τυλιχτό. Μέσω των ηλεκτρονικών παραγγελιών υπάρχει αύξηση λόγω των προμηθειών», τόνισε αρχικά.
Σύμφωνα με τον κ. Χρονόπουλο, «δεν νομίζω να πάει το σουβλάκι στα 4,5 ευρώ. Έχουμε φέτος δύο αυξήσεις και στα κοτόπουλα και στα χοιρινά, τις οποίες τις έχουμε απορροφήσει. Δεν βρίσκουμε προσωπικό, έχουν ανέβει πάρα πολύ οι μισθοί. Πριν από 3 χρόνια ο ψήστης έπαιρνε 6 ευρώ την ώρα τώρα παίρνει 9 ευρώ την ώρα».
Megatv – freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Περίεργα γεγονότα στο Ιράν: Μιλούν για «επανάσταση»
- Θεσσαλονίκη: Η εικόνα στη γιορτινή αγορά – Ουρές στα ζαχαροπλαστεία αλλά «μικρότερη η σακούλα»
- «Λεφτά για ναρκωτικά τέλος»: Το ΒΙΝΤΕΟ με τους Τραμπ και Ζελένσκι που «γονάτισε» το διαδίκτυο
- Η Κάλας δεν πιστεύει στους ισχυρισμούς της Μόσχας περί επιθέσεων drones στο σπίτι του Πούτιν
- Θεσσαλονίκη: Μια εικόνα από τα παλιά… Ο ιστορικός τροχονόμος στο βαρέλι του, στον Λευκό Πύργο
- Το μετρό Καλαμαριάς «περνά» μέσα από σειρά απαλλοτριώσεων
- Το ροζ πέπλο που κάλυψε τα πάντα στην Άιοβα μετά τη χιονοθύελλα – Βίντεο με το εντυπωσιακό φαινόμενο
- Οι ευχές των Πούτιν και Μεντβέντεφ για το 2026: «Η νίκη είναι κοντά», vid
- ΠΟΣΠΛΑ: Η ακρίβεια δεν ξεκινά από τον παραγωγό ή τον επαγγελματία πωλητή στον πάγκο της λαϊκής αγοράς
- Μουσείο αποκαλύπτει ακριβές αντίγραφο του θρυλικού “κροκόδειλου – δολοφόνου” που έτρωγε δεινόσαυρους, vid









