Μία «δυσλειτουργία» σε έναν από τους πολυπληθέστερους σταθμούς μετρό της Μόσχας ήταν αρκετή προκειμένου να τρομάξει αρκετούς πολίτες.
Ξαφνικά ενεργοποιήθηκαν οι θηριώδεις μεταλλικές πόρτες που αντέχουν ακόμα και σε πυρηνικό πλήγμα, φέρνοντας τους Μοσχοβίτες προ εκπλήξεως!
Ουσιαστικά ο σταθμός του μετρό μετατράπηκε σε ένα πυρηνικό καταφύγιο, παρά το ότι οι συρμοί συνέχιζαν να κυκλοφορούν.
Το ρωσικό Υπουργείο Μεταφορών ανέφερε ότι ο λόγος ήταν «μία ξαφνική ενεργοποίηση του συστήματος ελέγχου πύλης ασφαλείας. Οι υπάλληλοι του μετρό ρυθμίζουν πλέον το ρολό».
Οι ρωσικές αρχές αφήνουν να εννοηθεί πως πρόκειται για κάποιο «τυχαίο σφάλμα», χωρίς να δώσουν άλλες εξηγήσεις, ωστόσο η γενικότερη συγκυρία μόνο τυχαία δεν είναι!
Πολλοί σχολίασαν πως πρόκειται για μία άτυπη «προετοιμασία» του σε γενικές γραμμές «καλομαθημένου» πληθυσμού της ρωσικής πρωτεύουσας, οι κάτοικοι της οποίας μόνο από τις ειδήσεις έχουν αντιληφθεί ότι η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ!
Άλλοι, Ρώσοι κυρίως, σχολίασαν το ότι είναι… ανακουφιστικό ότι τουλάχιστον γνωρίζουν ότι τα συστήματα εκτάκτου ανάγκης λειτουργούν!
Θυμίζουμε εξάλλου πως μόλις χθες ρωσικά ΜΜΕ προειδοποίησαν ξανά για τον κίνδυνο μίας εκτεταμένης «νατοϊκής πυρηνικής προβοκάτσιας», με τη χρησιμοποίηση μίας «βρώμικης ραδιενεργής βόμβας».
Δείτε τις εικόνες από τον σταθμό Arbatskaya που έγιναν viral:
In the Moscow subway, the seal required in case of nuclear war was accidentally triggered. pic.twitter.com/TMtEPpn9Og
— NEXTA (@nexta_tv) August 17, 2024
Explosion-proof door triggered in Moscow metro pic.twitter.com/8WmGQNTffi
— 🇺🇦 paolo rel (@paolobucci18) August 17, 2024
ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
- Εικόνες απόλυτης παρακμής στις πόλεις των ΗΠΑ, Video
- Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στον κόμβο Ε65 της Καρδίτσας – Πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων
- Παραίτηση αξιωματούχου μέσα στο Κρεμλίνο
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
- Παρανοϊκό αίτημα από τη νατοϊκή Πολωνία: «Θέλουμε πυρηνικά όπλα»
- Από τραχανά με σταφύλι μέχρι μπουγάτσα με… σύκα και κρασί – Η γιορτή στον αμπελώνα Θεσσαλονίκης
Κύρια Θέματα

















