η μεταστέγαση μαθητών και μαθητριών που φοιτούν σε τρία λυόμενα σχολεία, τα οποία τοποθετήθηκαν στην πόλη για να καλύψουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες μετά τον ισχυρό σεισμό του 1978.
Ειδικότερα, αποφασίστηκε από το Σώμα, το 48ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης να μεταστεγαστεί από το κατάστημα επί των οδών Διογένους Χαρίση και Επιδαύρου 9 σε αίθουσα του 27ου Δημοτικού (Καισαρείας 15).
Επιπλέον, εγκρίθηκε η μεταστέγαση του 1ου Ειδικού Δημοτικού και του 2ου Ειδικού Νηπιαγωγείου από το λυόμενο κτίριο της οδού Καραϊσκάκη 1 στο διδακτήριο στη συμβολή των οδών Κατσιμίδη – Μήλου, καθώς επίκειται η μεταφορά των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης που στεγάζονται εκεί σε νέο κτίριο.
Τέλος, πέρασε κατά πλειοψηφία και η μεταστέγαση Γυμνασίου και Λυκείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης από το λυόμενο της οδού Εθνικής Αμύνης 8. Το Γυμνάσιο θα μεταφερθεί στο σχολικό συγκρότημα επί της Κασσάνδρου, όπου συστεγάζονται τα 23ο ΓΕΛ, 26ο Γυμνάσιο και 32ο Γυμνάσιο και το Λύκειο θα «μετακομίσει» στον τρίτο όροφο του σχολείου της οδού Ολυμπιάδος, όπου συστεγάζονται το 3ο Γυμνάσιο και 3ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό 39χρονου κρατούμενο των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας
- Πούτιν: «Οι συνέπειες του πολέμου στο Ιράν συγκρίνονται με εκείνες της πανδημίας» – Vid
- ΤτΕ: Αυξήθηκαν δάνεια και καταθέσεις τον Φεβρουάριο
- Την αποχώρηση του τουρκικού στρατού από το Ιράκ ανακοίνωσε η Άγκυρα
- Εποχή αβεβαιότητας: «Η παγκόσμια τάξη έχει αμετάκλητα αλλάξει»
- Σπάνια μετάλλαξη δίνει σε αλεπού απόχρωση που δεν έχετε ξαναδεί (Photo)
- ΟΑΣΘ-Θεσσαλονίκη: Αυστηροποιούνται τα πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήρια
- Βοηθάει στρατιωτικά η Ρωσία το Ιράν; Επίσημα το διαψεύδει, αλλά…
- Το Πακιστάν συνεχίζει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του Αφγανιστάν έπειτα από προσωρινή παύση
- Τραμπ: Οι χώρες του NATO δεν έχουν κάνει “απολύτως τίποτα” για να βοηθήσουν με το Ιράν









