Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο κίνητρο, ενώ απέδωσε το έγκλημα σε «παρεξήγηση», εκφράζοντας τη λύπη του για την εξέλιξη αυτή. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ίδιος υποστήριξε ότι δεχόταν απειλές τον τελευταίο καιρό, καθώς το 50χρονο θύμα τον κατηγορούσε ότι φλέρταρε την σύντροφό του, την οποία γνώρισε προ 40ημέρου σε κοινωνική συνάθροιση, όπου παραβρέθηκε (ο δράστης) με την οικογένειά του.
«Έκτοτε ξεκίνησε το μαρτύριό μου. Δεχόμουν απειλές κατά της ζωής μου και κατά των τριών παιδιών μου», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος. Για τη μέρα του φονικού, ο 45χρονος – σύμφωνα με πληροφορίες – ανέφερε ότι είχε πρόθεση να τα “βρει” με το θύμα, αλλά μετά από νέες απειλές και αφού τον χτύπησε με αλυσίδα στο πρόσωπο, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, πυροβόλησε με το όπλο για εκφοβισμό, με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα στον ώμο. «Είχα προμηθευτεί το όπλο για προστασία», απολογήθηκε ως προς το πιστόλι που χρησιμοποίησε και το οποίο απέρριψε, μετά το έγκλημα, στο δρόμο προς Χαλκιδική.
Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο 45χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.
Σε δηλώσεις του, ο εκ των συνηγόρων του κατηγορούμενου, Αλέξης Κούγιας, είπε ότι ο εντολέας του είχε βοηθήσει επαγγελματικά το θύμα όταν ήρθε στην Ελλάδα. Για τον 50χρονο, ο κ. Κούγιας τόνισε ότι είχε ποινικό παρελθόν στην πατρίδα του έχοντας εκτίσει πολυετή ποινή εγκλεισμού «για τη δολοφονία ενός 12χρονου και του πατέρα του».
(απεμπε – φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υεμένη: Βομβαρδισμοί σε βάσεις των αυτονομιστών στη Χαντραμούτ
- Επιμένει ο Τραμπ: «Η υγεία μου είναι σε τέλεια κατάσταση»
- Κραν Μοντανά: Σε κρίσιμη κατάσταση τουλάχιστον 80 από τους 115 τραυματίες
- ΕΛ.ΑΣ.: Ποιοί ήταν οι «πρωταθλητές» των τροχαίων παραβάσεων τον Δεκέμβριο
- Ζητούν απόλυτο περιορισμό των ελευθεριών στο διαδίκτυο το 2026! Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ από τις ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε στο κενό από τον 3ο όροφο υπό ανέγερση οικοδομής
- Χατζηδάκης για αγρότες: Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην προσέρχονται στον διάλογο
- Ρωσία: Αποφάσισε να κατέβει με μία… σανίδα 500 χιονισμένα σκαλιά, vid
- Αυτός είναι πλέον το «δεξί χέρι» του Ζελένσκι
- «Κρατούσε τον σταυρό και οι φλόγες δεν τον άγγιξαν»! Τρομερή μαρτυρία από το Κραν Μοντανά









