«Η Συνέλευση προτρέπει τους εκπροσώπους της ΔΟΕ, καθώς και τις εθνικές και διεθνείς αθλητικές ομοσπονδίες, να εκφράσουν τη διαφωνία τους με την πρόταση της ΔΟΕ να επιτρέψει σε Ρώσους και Λευκορώσους αθλητές να συμμετέχουν ακόμη και ως ουδέτεροι αθλητές στους επερχόμενους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Καλούμε τη ΔΟΕ και τα συστατικά της όργανα να διατηρήσουν τη θέση που εκφράστηκε το 2022 και να απαγορεύσουν τη συμμετοχή Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών στους Αγώνες του Παρισιού και σε άλλους μεγάλους αθλητικούς αγώνες», αναφέρει η ανακοίνωση στον ιστότοπο της PACE.
(freepik photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εκπληκτικό εύρημα σε μουμιοποιημένη γυναίκα 2.500 ετών στη Ρωσία: Είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο σαγόνι, λένε επιστήμονες
- Το Ιράν θα μπορούσε να αναλάβει δράση στο Στενό Μπαμπ αλ Μαντάμπ αν δεχτεί πρόκληση, σύμφωνα με δημοσίευμα
- Ποια χαρακτηριστικά κάνουν ορισμένους πλανήτες “καλύτερους” για να φιλοξενήσουν ζωή εκτός της Γης, σύμφωνα με μελετητές
- Το Ισραήλ αναφέρει ότι έπληξε στο Ιράν κέντρο ερευνών για στρατιωτικά υποβρύχια
- Δανία: Ο βασιλιάς ανέθεσε στη Μέτε Φρεντέρικσεν να ηγηθεί των διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης
- Κατώτατος μισθός: Tο ιστορικό των αυξήσεων και το πλέγμα μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματος
- Κίνδυνος για την «χειρότερη βιομηχανική κρίση» λόγω του πολέμου στην Μέση Ανατολή, σύμφωνα με το ICC
- Συνελήφθη ανήλικος στο Ρέθυμνο με γραμμάρια κοκαΐνης
- Σοϊγκού για τον πόλεμο εναντίον του Ιράν: «Καλούμε τα μέρη να επιστρέψουν αμέσως σε μια διπλωματική διευθέτηση»
- Τουλάχιστον 7 στρατιώτες νεκροί σε νέα επίθεση στο δυτικό Ιράκ – Η Βαγδάτη θα προσφύγει στον ΟΗΕ (Vid)









