στην οποία κάνει λόγο για «μαφιόζικες» επιθέσεις εις βάρος εν ενεργεία αξιωματικών ειδικής υπηρεσίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την επιστολή που έστειλε η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας:
«Δυστυχώς, εν έτει 2023, ζώντας σε μία εποχή όπου ο σεβασμός του Κράτους Δικαίου είναι ουσιώδους σημασίας για την ίδια τη λειτουργία του, πληροφορούμαστε αδιανόητες και πρωτοφανείς γκανγκστερικές – μαφιόζικες επιθέσεις, σε βάρος εν ενεργεία Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, που παραπέμπουν μάλιστα σε σενάρια χολιγουντιανών ταινιών, αλλά και σε πρακτικές της εγκληματικής οργάνωσης “Κόζα Νόστρα”.
Συγκεκριμένα, οι εγκληματικές ενέργειες σε βάρος των συναδέλφων μας, φέρεται να έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα και δη εντός χρονικού διαστήματος λίγων μηνών, ως εξής:
– Πριν από οχτώ (8) μήνες περίπου, έλαβε χώρα εγκληματική ενέργεια σε βάρος αξιωματικού της συγκεκριμένης υπηρεσίας και συγκεκριμένα προκλήθηκε δολιοφθορά στο σύστημα τροφοδότησης καυσίμου (κόβοντας το σωληνάκι καυσίμου) στην ιδιωτικής χρήσης δίκυκλη μοτοσυκλέτα του.
– Πριν από τέσσερεις (4) μήνες περίπου, σε βάρος έτερου αξιωματικού της ίδιας Υπηρεσίας της Ασφάλειας, προκλήθηκε δολιοφθορά με παρέμβαση στο σύστημα πέδησης των εμπρόσθιων τροχών στο ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητό του.
– Πριν από έναν (1) μήνα περίπου, έλαβε χώρα πρωτοφανής ενέργεια σε βάρος ανώτερου αξιωματικού, ομοίως της ίδιας Υπηρεσίας, ήτοι, σημαντικές φθορές και καταστροφή με βανδαλιστικό τρόπο των δενδροκαλλιεργειών, ιδιοκτησίας αυτού και της οικογένειάς του (στον τόπο καταγωγής του), ζημία η οποία εκτιμάται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
– Πριν από επτά (7) μήνες περίπου, έλαβε χώρα εγκληματική ενέργεια σε βάρος αξιωματικού της συγκεκριμένης υπηρεσίας και συγκεκριμένα προκλήθηκε δολιοφθορά στο σύστημα τροφοδότησης καυσίμου (κόβοντας το σωληνάκι καυσίμου) στην ιδιωτικής χρήσης δίκυκλη μοτοσυκλέτα του.
– Πριν από λίγες ημέρες, σε βάρος του ίδιου προαναφερόμενου αξιωματικού πραγματοποιήθηκε δόλιος εγκληματικός εμπρησμός στην ιδιωτικής χρήσης δίκυκλη μοτοσυκλέτα του, που βρίσκονταν σταθμευμένη κάτω από την οικία όπου διαμένει με την οικογένειά του, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς».
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















