Υπενθυμίζεται πως οι «μπλαουγκράνα» κατηγορούνται ότι έδωσαν 7 εκατ. ευρώ κατά την περίοδο 2001-2018, και κυρίως κατά την προεδρία των Σάντρο Ροσέλ και Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, στον τότε αντιπρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτητών της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, προκειμένου να έχει τη διαιτησία με το μέρος της.
Μάλιστα, όλες οι ομάδες της LaLiga έχουν ταχθεί κατά των Καταλανών, συμπεριλαμβανομένης και της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αρχικά είχε κρατήσει στάση αναμονής για το εν λόγω περιστατικό. Οι λόγοι για τους οποίους κατηγορείται η Μπαρτσελόνα, είναι για κατάθεση ψευδών επιχειρηματικών στοιχείων, παραβίασης εμπιστοσύνης και διαφθοράς.
Πλέον, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκινά έρευνα για να διαπιστώσει αν οι «μπλαουγκράνα» είναι ενάντιοι και στους δικούς της κανονισμούς.
(Sportfm – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χ. Δήμας: Η Αν. Μακεδονία και Θράκη στο επίκεντρο των διεθνών δικτύων μεταφορών και συνδεσιμότητας
- Το Ιράν ισχυρίζεται πως η παραγωγή πυραύλων «συνεχίζεται» παρά τον πόλεμο
- «Χειραγωγήθηκα και εξαπατήθηκα», λέει η πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ για τη σχέση της με τον Έπστιν
- Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 33χρονος που έκανε 3 ληστείες μέσα σε 3 μέρες
- Ερευνητές εντόπισαν 45 πιθανώς κατοικήσιμους εξωπλανήτες
- Πριν αλέκτορα φωνήσαι: Ο ΔΟΕ προτείνει αποφυγή των αεροπορικών ταξιδιών και όχι μόνο
- Το Ισραήλ συνεχίζει τους ανηλεείς βομβαρδισμούς στο Ιράν
- Στην Ινδία…υμνούν το χρυσό άγαλμα του Τραμπ! Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας – ΒΙΝΤΕΟ
- Σκωτσέζος βρήκε μήνυμα σε μπουκάλι στη θάλασσα και δεν πίστευε την απόσταση που είχε διανύσει
- Συνάντηση Ν. Δένδια με τον μόνιμο αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ









