Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Λίβερπουλ, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να διεκδικήσει ακόμη έναν τίτλο, αυτόν του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, τον οποίο έχει κατακτήσει τέσσερις φορές στο παρελθόν, με τελευταία το 2017.
Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει ενισχυθεί με 2 σημαντικούς ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια των μεταγραφών.
Τον Γερμανό κεντρικό αμυντικό Αντόνιο Ρούντιγκερ, που αποκτήθηκε από την Τσέλσι, και τον 22χρονο Γάλλο χαφ Ορελιέν Τσουαμενί από τη Μονακό, για τον οποίο η «Βασίλισσα» δαπάνησε σχεδόν 80 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.
Από την πλευρά της, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατέκτησε το Europa League επί της Ρέιντζερς με ήρωα τον Κέβιν Τραπ στα πέναλτι, επιστρέφοντας σε έναν ευρωπαϊκό τίτλο για πρώτη φορά από το 1980. Η χρονιά για τους «αετούς» ωστόσο, ξεκίνησε εφιαλτικά την Παρασκευή με εντός έδρας συντριβή από την Μπάγερν Μονάχου με 6-1 και απόψε, στο Ελσίνκι, η Γερμανική ομάδα θέλει αναμφίβολα να επιστρέψει δυναμικά.
(reporter – φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο χώρο εργοστασίου στα Άνω Πατήσια
- Η ανάρτηση της Κίμπερλι Γκιλφόϊλ με τον Γιώργο Γεραπετρίτη
- Αναβίωσε στο εξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου Βελβεντού το έθιμο της λουκανικοφαγίας
- Άνδρας στη Σιβηρία πήγε να ξεπαγώσει το αμάξι του…και το πυρπόλησε! ΒΙΝΤΕΟ
- Μ. Χρυσοχοΐδης: Διατηρούμε ζωντανή τη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας
- Ο Ιρανός πρόεδρος Πεζεσκιάν προειδοποιεί ότι μια επίθεση κατά του ανώτατου ηγέτη θα ήταν κήρυξη πολέμου
- Ο Ρούτε δηλώνει ότι μίλησε στον Τραμπ για “την κατάσταση ασφαλείας” στη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Απίστευτο! Ο Ινδός αστροναύτης Shubhanshu Shukla πήρε μαζί του στο διάστημα… υφαντά από τη χώρα του, vid
- Το ρομποτικό άλογο μπαίνει στην παραγωγή…και δεν είναι σενάριο ταινίας! vid
- Ανάμεσα σε πολιτικές «συμπληγάδες» ηγέτες της Ευρώπης









