«ΒΟΜΒΑ» Μπουρλά για τον καρκίνο: «Όπως το mRNA για τα εμβόλια» – ΒΙΝΤΕΟ

Έδωσαν το πρόβλημα, δίνουν και την «λύση»;;;

Παρά το γεγονός πως έχουν γίνει αποκαλύψεις και έχουν υψωθεί επιστημονικές φωνές κατά της PFIZER, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Albert Bourla, ανακοίνωσε την απόκτηση της Biotech Seagen για την θεραπεία του καρκίνου για 43 δισεκατομμύρια δολάρια: Θα είναι όπως το mRNA για τα εμβόλια, αλλά για τον καρκίνο.

Θα θεραπεύσουν τον καρκίνο, όπως… θεράπευσαν και τον COVID, ή θα εντείνουν το πρόβλημα, όπως καταγγέλλουν επιστήμονες για τα εμβόλια (παρενέργειες, θάνατοι, καρκίνοι κτλ.);;;

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ο καρκίνος είναι ένας από τους μεγαλύτερους τομείς στην θεραπευτική κι αυτή τη στιγμή 1 στους 3 ανθρώπους στον πλανήτη θα έχει καρκίνο στην διάρκεια της ζωής του (σ.σ. Επιστήμονες ισχυρίζονται πως τα εμβόλια COVID έχουν αυξήσει τους καρκίνους. Έδωσαν το πρόβλημα δίνουν τώρα την λύση;;;).

Η Seagen διαθέτει μια απ’ τις σπουδαιότερες τεχνολογίες για να πολεμήσουμε τον καρκίνο.

Ονομάζεται ADCs (συζεύγματα αντισώματος-φαρμάκου). Αυτά είναι υπερφορτωμένοι, κατευθυνόμενοι πύραυλοι που επιτίθενται στα καρκινικά κύτταρα και μπορούν να κάνουν μια τεράστια διαφορά. Θα έλεγα πως ό,τι είναι το mRNA για τα εμβόλια, είναι τα ADCs για τον καρκίνο…».

Δείτε το βίντεο:

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί