ΣΟΚ! 27χρονος πέθανε από ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ μετά το εμβόλιο COVID

Σάλος στην Βρετανία!!! Οι γονείς του κινούν νομικές διαδικασίες...

Η βρετανική οικογένεια ενός 27χρονου που πέθανε από καταστροφική αιμορραγία εγκεφάλου μετά την λήψη του εμβολίου της AstraZeneca για τον COVID-19 εξετάζει νομικά μέτρα, εν αναμονή της επικείμενης προκαταρκτικής εξέτασης της υπόθεσης του γιου τους.

Ο Jack Last, ο οποίος εμβολιάστηκε στις 30 Μαρτίου 2021, πέθανε τρεις εβδομάδες αφότου έλαβε το εμβόλιο AstraZeneca.

Μια αξονική τομογραφία στις 10 Απριλίου 2021, αποκάλυψε ότι ο Last είχε αναπτύξει θρόμβωση του εγκεφαλικού φλεβικού κόλπου (CVST), η οποία συμβαίνει όταν σχηματίζεται θρόμβος αίματος στους φλεβικούς κόλπους του εγκεφάλου και εμποδίζει την αποστράγγιση του αίματος από τον εγκέφαλο.

Το CVST προκαλεί σπάσιμο των κυττάρων του αίματος και διαρροή αίματος στους ιστούς του εγκεφάλου, σχηματίζοντας αιμορραγία.

Πέθανε στο νοσοκομείο Addenbrooke’s στο Κέιμπριτζ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις 20 Απριλίου 2021 — 11 ημέρες αφότου αναζήτησε ιατρική περίθαλψη για σοβαρούς πονοκεφάλους.

Η οικογένειά του εξέφρασε ανησυχίες για τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο του Τζακ, ανέφεραν οι East Anglian Daily Times .

Σε μια δήλωση στα μέσα ενημέρωσης , ο Michael Portman-Hann, δικηγόρος της ομάδας κλινικής αμέλειας του FBC Manby Bowdler, είπε:

«Ανησυχίες σχετικά με τον κίνδυνο θρόμβων αίματος σε άτομα κάτω των 30 ετών που είχαν το εμβόλιο Astra Zeneca είχαν ήδη εκφραστεί στους υγειονομικούς κύκλους και μόλις μια εβδομάδα αφότου ο Τζακ έκανε το εμβόλιο του, αποσύρθηκε από την χρήση σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα» …

Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο Last ήταν φανατικός σκιέρ που του άρεσε επίσης το περπάτημα, η πεζοπορία και η κατασκήνωση. Ήταν ιδιωτικός πιλότος στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ!

Στις 11 Αυγούστου θα διεξαχθεί προανάκριση και μετά θα προγραμματιστεί πλήρης ανάκριση.

photo intime, photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί