Νέα ΕΡΕΥΝΑ «ΒΟΜΒΑ» για τα εμβόλια COVID και την ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ!! Μείωση πληθυσμού σε Ελλάδα και Ευρώπη;;;

Νέα μελέτη βάζει «φωτιά»!!! Οι πολιτικοί λούζονται με ΚΡΥΟ ΙΔΡΩΤΑ!!

Μια ανησυχητική μελέτη από την Γερμανία φέρεται να αποκαλύπτει μια «ισχυρή σχέση» μεταξύ της κυκλοφορίας του εμβολίου για τον COVID-19 και μιας ξαφνικής και δραματικής πτώσης των ποσοστών γονιμότητας στην Γερμανία και την Σουηδία, ενώ ενδιαφέρον θα έχει να γίνει αντίστοιχη έρευνα και στην Ελλάδα. Σημειώνεται πως η διεθνιστική τάξη πραγμάτων και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχουν αναφερθεί ου ολίγες φορές στην ανάγκη αποσυμφόρησης του πληθυσμού.

Σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Έρευνας Πληθυσμού της Γερμανίας, «υπάρχει ισχυρή σχέση μεταξύ της έναρξης των προγραμμάτων εμβολιασμού και της μείωσης της γονιμότητας εννέα μήνες μετά».

Η περιγραφή της μελέτης διατείνεται ότι η πτώση της γονιμότητας δεν έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της πανδημίας παρά μόνο μετά την εισαγωγή των λεγόμενων εμβολίων!!

«Μετά την έναρξη της πανδημίας COVID-19, αρκετές χώρες αντιμετώπισαν βραχυπρόθεσμη μείωση της γονιμότητας το 2020 και το 2021 σε Γερμανία και σκανδιναβικές χώρες. Ωστόσο, πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία γεννήσεων δείχνουν μια απότομη μείωση της γονιμότητας μετά την πανδημία το 2022».

Η μελέτη σημείωσε ότι η Γερμανία παρατήρησε μείωση 14% στο Συνολικό Ποσοστό Γονιμότητας (TFR) μεταξύ 2021-2022 και η Σουηδία σημείωσε πτώση 10% κατά την ίδια περίοδο.

Επιπλέον, η μελέτη κατέστησε σαφές ότι η πτώση της γονιμότητας δεν σχετιζόταν με τις πολιτικές για την πανδημία ή τον COVID, αλλά χρονικά με τα εμβόλια και το περιβάλλον γύρω από αυτά!

«Δεν υπάρχει καμία συσχέτιση των τάσεων γονιμότητας με αλλαγές στην ανεργία, τα ποσοστά μόλυνσης ή τους θανάτους από COVID-19. Ωστόσο, υπάρχει ισχυρή συσχέτιση μεταξύ της έναρξης των προγραμμάτων εμβολιασμού και της μείωσης της γονιμότητας εννέα μήνες μετά από την έναρξή τους», σημείωσε η μελέτη.

Μάλιστα, όχι μόνο έχει μειωθεί το συνολικό ποσοστό γονιμότητας, αλλά το ποσοστό θνησιγένειας έχει εκτοξευθεί στη Γερμανία και τη Σουηδία το 2021 και το 2022 σε σύγκριση με το 2020.

Ισχύουν τα αποτελέσματα της έρευνας;;; Τι να συμβαίνει στην Ελλάδα;;; ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί