«Λέτε ότι τα παίρνουμε;;; Ντροπή!»: Άγριος καυγάς on air με Παγώνη, vid

«Έλεος πια»!

Τα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή και οι δηλώσεις από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε ένα χρόνιο πρόβλημα του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Τα «φακελάκια» των γιατρών ήταν η αιτία του άγριου καυγά που είχε στην πρωινή ζώνη του Mega η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, με τον πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη.

Με το που άκουσε τη λέξη “φακελάκια” η κα Παγώνη αντέδρασε λέγοντας αρχικά προς τους παρουσιαστές της εκπομπής:

«Το πήρατε εσείς τώρα τα “φακελάκια”. Έγινε μία λάθος έκφραση».

Στην παρέμβαση του κ. Καλλιακμάνη ακολούθησε ένα «ωχ» από την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής, η οποία είδε την κα Παγώνη να εκνευρίζεται ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής της:

«Τι θέλετε να μας πείτε δηλαδή; Ότι τα παίρνουμε;; Άμα θέλετε πείτε το ότι τα “παίρνουμε”! Υπάρχει πλειοψηφία των γιατρών που παίρνει φακελάκι; Αυτό λέτε σήμερα το πρωί; Αν υπάρχει μια μειοψηφία γιατρών να την καταγγείλετε! Και γιατί τους δίνετε εσείς το φακελάκι; Εσείς πιστεύετε λοιπόν ότι ο γιατρός θα πάει να σκοτώσει στο χειρουργείο αν δεν του δώσετε λεφτά; Είναι ντροπή! Τελείωσε! Αρκετά!».

Τι της απάντησε, εν μέσω φωνών, ο κ. Καλλιακμάνης:

«Το δίνεις γιατί αλλιώς δεν μπαίνεις ποτέ να κάνεις εγχείρηση! Δε θα κάνει την εγχείρηση… δε λέω για όλους τους γιατρούς. Οι περισσότεροι γιατροί είναι έντιμοι».

«Μπορείτε να σταματήσετε κ. Καλλιακμάνη, τα ξέρετε όλα; Να σας βάλουμε στα νοσοκομεία. Δεν είπε αυτό χθες ο Υπουργός. Εννοούσε ότι αυτοί που θα κάνουν απογευματινά χειρουργεία, θα πληρωθούν.Έλεος πια», δήλωσε σε άλλο σημείο η κα Παγώνη καθώς πυροδοτήθηκε νέος γύρος έντασης ανάμεσά τους.

Άρον άρον οι παρουσιαστές πήγαν σε…διαφημιστικό διάλειμμα.

Δείτε από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα του βίντεο την ένταση:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί