Ξεκίνησαν οι τιμητικές για τα ΕΜΒΟΛΙΑ! 5 μέρες άδειας σε εμβολιασμένους δίνει η Κύπρος

Πέντε ημέρες τιμητική άδεια σε νεοσύλλεκτους εθνοφρουρούς της 2021 ΕΣΣΟ και σε κληρωτούς στρατιώτες που υπηρετούν ήδη τη θητεία τους στην Εθνική Φρουρά, παραχωρεί το Υπουργείο Άμυνας για τους νεαρούς άνδρες που εμβολιάστηκαν κατά της πανδημίας του κορωνοϊού ή θα δηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για να λάβουν το φαρμακευτικό σκεύασμα.

Αυτή είναι η εισήγηση που καταθέτει ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη, με αντικείμενο την επιβαρυμένη επιδημιολογική κατάσταση που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο και την παροχή κινήτρων προς τους πολίτες για να προχωρήσουν σε εμβολιασμό κατά της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του alphanews.live την περασμένη εβδομάδα τα κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις κληρωτών και αξιωματικών της Εθνικής Φρουράς ήταν είκοσι πέντε, ενώ η χθεσινοβραδινή αναφορά του Υπουργείου Υγείας κατέγραψε ενενήντα οκτώ κρούσματα. 

Η ανησυχία των αρμοδίων του Υπουργείου Άμυνας εστιάζεται στο γεγονός ότι οι αυξομειώσεις κρουσμάτων στην Εθνική Φρουρά είναι ανάλογη με την κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη κοινωνία. Ως εκ τούτου οι φόβοι επικεντρώνονται στην κατάταξη των νεοσυλλέκτων και στο ενδεχόμενο να καταγραφεί μεγάλος αριθμός κρουσμάτων με την είσοδο των νεαρών στα ΚΕΝ.

ΠΗΓΗ! alphanews. live

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί