Θέλουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;;; Γερμανία: Ζητούν αποστολή όπλων στην Ουκρανία, αγνοώντας τι είπε ο Πούτιν

ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ κυβερνούν την Ευρώπη...

Ο επικεφαλής της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της Bundestag, Norbert Röttgen, δήλωσε ότι υποστηρίζει την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, ό,τι δηλαδή είπε η Ρωσία ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ!

Συγκεκριμένα, μετά την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο πολιτικός του CDU απαίτησε γερμανικές παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία. “Εμείς, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, πρέπει τώρα να παραδώσουμε ό,τι μπορούμε στην Ουκρανία”, είπε στο WDR 2.

Μέχρι στιγμής το αρνήθηκε για να μην καταστρέψει τις ευκαιρίες για συνομιλίες που έχει συγκεκριμένα η Γερμανία με τη Ρωσία. Αλλά αυτά δεν υπάρχουν πλέον, είπε ο Röttgen.

Ο πολιτικός του CDU έκανε λόγο για «σημείο καμπής» που θα διαμορφώσει τουλάχιστον αυτή την δεκαετία. «(Ο αρχηγός του Κρεμλίνου Βλαντιμίρ) Πούτιν έφερε τον πόλεμο πίσω στην Ευρώπη γιατί θέλει να επεκτείνει την επικράτειά του, τη δύναμή του». Αυτή είναι η «χειρότερη φρίκη» που μπορεί να φανταστεί κανείς. «Είχαμε μια τάξη ειρήνης στην Ευρώπη, την οποία ο Πούτιν κατέστρεψε οριστικά και τελικά σήμερα»./sk/DP/stk

Σημειώνεται πως νωρίτερα, σε από τα πιο σημαντικά σημεία του διαγγέλματός του, ο «Τσαρ Βλαντ» απευθύνθηκε -προφανώς- στη Δύση απειλώντας τους με «τις μεγαλύτερες συνέπειες στην ιστορία» και αφήνοντας να εννοηθεί πως μπορεί να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα:

«Όποιος εξωτερικός παράγοντας σκέφτεται να παρέμβει να ξέρει ότι εάν το κάνει θα αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες συνέπειες απ’ όσες έχει αντιμετωπίσει στην ιστορία. Ελπίζω να με ακούσετε». 

Φαίνεται πως οι Γερμανοί δεν έχουν αντιληφθεί πως ο Πούτιν ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ!!!

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί