ΣΥΝΤΡΙΒΗ των Ουκρανών στον ποταμό Ντονέτς και ρεσιτάλ FAKE NEWS – VIDEO

Βέβαια ακόμα και εδώ οργίασε η ουκρανική προπαγάνδα!

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων αναγνώρισης και έρευνας μιας μηχανοκίνητης ομάδας των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι Ρώσοι εντόπισαν μια μονάδα των Ουκρανών Ε.Δ. με οχήματα μάχης πεζικού που προσπαθούσαν να διασχίσουν τον ποταμό Ντονέτς χρησιμοποιώντας μία αυτοσχέδια πλωτή γέφυρα.

Τα πυρά του πυροβολικού κατέστρεψαν ολοσχερώς το πλωτό πέρασμα το οποίο και βυθίστηκε.

Τα ουκρανικά τεθωρακισμένα οχήματα με τα πληρώματά τους που είχαν καταφέρει να περάσουν στις πλωτήρες καταστράφηκαν από ρωσικά πυρά πυροβολικού και πληρώματα μάχης οχημάτων πεζικού κατά τη διάρκεια της μάχης.

Ορισμένα από τα τεθωρακισμένα οχήματα των ουκρανικών Ε.Δ. -όσα τουλάχιστον δεν υπέστησαν σοβαρές ζημιές- κατασχέθηκαν από Ρώσους στρατιώτες.

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα που δημοσίευσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας:

Τα Fake News ωστόσο των Ουκρανών και σε αυτή την περίπτωση είναι αξιομνημόνευτα!

Στις παρακάτω εικόνες που θα σας δείξουμε και που τραβήχτηκαν από ουκρανικό drone, το Κίεβο τις παρουσιάζει ως…τεράστια επιτυχία των δυνάμεών του.

Τα κουφάρια των αρμάτων μάχης και λοιπών τεθωρακισμένων που θα δείτε να βρίσκονται στις όχθες του Ντονέτς τα παρουσιάζουν ΟΛΑ ως…ρωσικά, κάτι που προφανώς και δεν ισχύει.

Ψευδόμενοι όπως πάντα οι ηττημένοι Ουκρανοί διέδωσαν πως ρωσικά τεθωρακισμένα επιχείρησαν να περάσουν τον ποταμό και τους έστησαν δήθεν ενέδρα δικές τους δυνάμεις.

Πρόκειται για μία τακτική που έχουν χρησιμοποιήσει πολλάκις τους τελευταίους 3 περίπου μήνες που μαίνονται οι μάχες:

(αρχική φωτο:video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί