Παρουσίαση του νέου Κινεζικού σκάφους Αμφίβιων Επιχειρήσεων (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα νέα σκάφη αμφίβιων επιχειρήσεων της Κίνας, τύπου Type 075,ναυπηγούνται σε χρόνο ρεκόρ με το πρώτο να είναι ήδη επιχειρησιακό και να έπεται ακόμα ένα το οποίο θα εξέλθει από τα ναυπηγεία στο Dalian της Κίνας. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε κοντινά πλάνα από το εν λόγω πλοίο κατά τη διάρκεια της επιχειρησιακής του ανάπτυξης για ασκήσεις και δοκιμές. Η […]

Τα νέα σκάφη αμφίβιων επιχειρήσεων της Κίνας, τύπου Type 075,ναυπηγούνται σε χρόνο ρεκόρ με το πρώτο να είναι ήδη επιχειρησιακό και να έπεται ακόμα ένα το οποίο θα εξέλθει από τα ναυπηγεία στο Dalian της Κίνας. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε κοντινά πλάνα από το εν λόγω πλοίο κατά τη διάρκεια της επιχειρησιακής του ανάπτυξης για ασκήσεις και δοκιμές.

Η αύξηση του στόλου αεροπλανοφόρων και σκαφών αμφίβιων επιχειρήσεων  με γοργούς ρυθμούς από την Κίνα η οποία θα φτάσει σχετικά σύντομα να έχει στη διάθεσή της 3 αεροπλανοφόρα και 2 -4 σκάφη αμφίβιων επιχειρήσεων, θέτουν την Κίνα σταδιακά σε ρόλο παγκόσμιας ηγέτιδος δύναμης, πράγμα που θορυβεί τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της στον Ειρηνικό , και όχι μόνο, Ωκεανό.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί