Ο ρωσικός αποκλεισμός φαίνεται πως έχει αρχίσει και φέρνει στα όριά τους τους αζοφιστές, αλλά και τους υπόλοιποι ξένους και Ουκρανούς μαχητές που εξακολουθούν να είναι εγκλωβισμένοι στα έγκατα του AZOVSTAL.
Θυμίζουμε πως με εντολή Πούτιν το εργοστάσιο με τους 6 υπόγειους ορόφους και το δαιδαλώδες σύστημα τούνελ έχει αποκλειστεί και στους εγκλωβισμένους δίνονται μόνο δύο επιλογές: Η κατάθεση όπλων και ο….θάνατος.
Σε αυτό το πλαίσιο και απευθυνόμενος στην Τουρκία, ο επικεφαλής του Τάγματος Αζόφ κάνει έκκληση στο πρώτο πρόσωπο στον Ερντογάν:
«Αγαπητέ κύριε Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν […] Έχουμε 600 στρατιώτες με διάφορους τραυματισμούς που έχουν άμεση ανάγκη βοήθειας. Έχουμε μαζί μας πολίτες που έχουν τραυματιστεί και χρειάζονται επίσης τη βοήθειά σας. Εκατοντάδες πολίτες και δεκάδες παιδιά αναζητούν επίσης ασφάλεια μαζί μας στις εγκαταστάσεις […]. Απευθύνω έκκληση στον τουρκικό λαό, στον αξιότιμο Πρόεδρο, να εφαρμόσει τη διαδικασία εξόδου σε εμάς, να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να φέρει τη φρουρά της Μαριούπολης στο έδαφος της Τουρκίας».
(φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μετρό Νέας Υόρκη vs μετρό Μόσχας! Δείτε απλά το ΒΙΝΤΕΟ και θα καταλάβετε
- Black Rabbit: Το σκοτεινό δράμα με τους Jason Bateman και Jude Law είναι ο άξιος “διάδοχος” του Ozark
- Ο Τραμπ είπε πως διαφωνεί με τον Στάρμερ στο θέμα της αναγνώρισης ενός παλαιστινιακού κράτους
- Συνάντηση του Μαχμούντ Αμπάς με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα
- Σοκαριστικό ατύχημα σε τσίρκο: Ακροβάτισσα που χόρευε κρεμασμένη από τα μαλλιά της έπεσε στο κενό,vid
- Αυτά που έλεγαν οι Γερμανοί στους Έλληνες, ετοιμάζονται να τα ζήσουν οι ίδιοι
- Χειροπέδες σε 67χρονο για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική έκταση στο Μαρκόπουλο Αττικής
- Συνάντηση Χατζηδάκη με ανώτερo αξιωματούχο του ΚΚ Κίνας
- «Ο Πούτιν με έχει απογοητεύσει», λέει ο Τραμπ, video
- 700.000 Ρώσοι στρατιώτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία
Κύρια Θέματα

















