Με αυτούς θα τους ΚΑΨΟΥΝ! Ρωσία σε Δύση: «Αρχίζει η εποχή των ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΩΝ πυραύλων», vid

Πείνανε οι Ρώσοι;;;

«Ο τελευταίος ρωσικός διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος “Sarmat” μπορεί να φέρει πολλές υπερηχητικές κεφαλές “Avangard”», δήλωσε ο διοικητής των Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων (RVSN) Σεργκέι Καρακάεφ στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Russia 1.


Η πρώτη εκτόξευση του ICBM “Sarmat” στο πλαίσιο του προγράμματος κρατικών δοκιμών από τον εκτοξευτή σιλό του κοσμοδρομίου Plesetsk πραγματοποιήθηκε στις 20 Απριλίου.

«Όσο για το Sarmat, αυτό είναι ένα διαφορετικό πυραυλικό σύστημα. Βασίζεται σε ένα φορέα, είναι πολύ πιο ισχυρό από το φορέα του Avangard», είπε ο Karakaev.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εμφάνιση του Avangard δημιουργεί μια νέα εποχή – την εποχή των υπερηχητικών όπλων.

Και σήμερα, καμία χώρα στον κόσμο, εκτός από τη Ρωσία, δεν έχει τέτοιες μονάδες σε υπηρεσία μάχης, δήλωσε ο διοικητής των Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων.


Κατά τη Μόσχα, μετά την ολοκλήρωση της δοκιμής, το πυραυλικό σύστημα Sarmat θα τεθεί σε λειτουργία και θα αντικαταστήσει τους πυραύλους Voevoda.

Στον σχηματισμό πυραύλων Uzhur στην επικράτεια του Krasnoyarsk, οι κατάλληλες προετοιμασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Το Sarmat έχει επεκτείνει τη γκάμα του εξοπλισμού μάχης τόσο ως προς τον αριθμό των κεφαλών όσο και ως προς τους τύπους – μπορεί να μεταφέρει υπερηχητικές μονάδες ολίσθησης.

Θυμίζουμε ότι το Avangard είναι ένα από τα έξι νέα ρωσικά στρατηγικά όπλα που παρουσιάστηκαν στο κοινό (άρα ετοιμάστηκαν πολύ πιο παλιά!!!) από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν την 1η Μαρτίου 2018.

Μπορεί να παραδώσει τόσο πυρηνικά όσο και συμβατικά ωφέλιμα φορτία:

(φωτο:video screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί