Όπως σας ενημέρωσε χθες Κυριακή το EL.GR, η Ρωσία χτύπησε με απόλυτη επιτυχία Στρατηγείο των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στα κεντρικά της Ουκρανίας.
Το άκουσμα του πλήγματος έσκασε σαν βόμβα στο Κίεβο, το καθεστώς του οποίου βλέπει πως η “θηλιά” σφίγγει γύρω από τα κέντρα λήψης αποφάσεων!
Από το χτύπημα που συντελέστηκε με πυραύλους Kalibr σκοτώθηκαν ακαριαία πάνω από 50 Ουκρανοί Στρατηγοί και υψηλόβαθμοι Επιτελικοί!
Μάλιστα όλα αυτά συνέβησαν εν ώρα σύσκεψης για την κίνηση των ουκρανικών στρατευμάτων στο ανατολικό και νότιο μέτωπο!
Είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνεται ένα τέτοιο χτύπημα από τη Μόσχα.
Ιδού η επίμαχη ανακοίνωση του ρωσικού επιτελείου:
«Στις 12.30 μ.μ., εκτοξεύθηκαν πύραυλοι μεγάλης ακρίβειας Kalibr με βάση τη θάλασσα σε θέση διοίκησης των ουκρανικών στρατευμάτων κοντά στο χωριό Shirokaya Dacha που ανήκει στην επαρχία του Dnepropetrovsk (Ντνίπρο) τη στιγμή που διεξαγόταν συνάντηση εργασίας των διοικητών της επιχειρησιακής-στρατηγικής ομάδας Aleksandriya. Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα την εξάλειψη περισσότερων από 50 στρατηγών και αξιωματικών της AFU, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του Γενικού Επιτελείου, της ομάδας Kakhovka, των αερομεταφερόμενων στρατευμάτων επίθεσης και των μονάδων που επιχειρούν προς το Nikolayev και το Zaporozhye».
Το ρωσικό ΥΠΑΜ ανακοίνωσε επίσης πως επλήγησαν νατοϊκά βαρέα όπλα και τεθωρακισμένα οχήματα στο Νικολάεφ, πολλά εκ των οποίων είχαν φτάσει τις τελευταίες ημέρες στην Ουκρανία.
Ήταν άραγε και ΕΛΛΗΝΙΚΑ μεταξύ κατεστραμμένων στόχων;;;;
Εδώ βίντεο από τη χθεσινή εκτόξευση των πυραύλων:
(scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Προσποιήθηκαν τους λογιστές και απέσπασαν χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα!
- Η καταστροφική εφαρμογή της ψηφιακής ταυτότητας που προκάλεσε πανικό στην Ασία, vid
- Ταυτοποιήθηκε και η δεύτερη σορός ομήρου που παραδόθηκε χθες από τη Χαμάς
- Ο πρίγκιπας Άντριου και η Βιρτζίνια Τζιούφρε – Τι φέρεται να ζήτησε από την αστυνομία
- “Γειααα!”: Τα κοράκια μπορούν να…”μιλήσουν” – Δείτε βίντεο
- Συνελήφθη 48χρονος που ανήρτησε φωτογραφία με πιστόλι σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης
- Η Κίρα Νάιτλι λέει ότι «τρελάθηκε» από την ξαφνική δημοσιότητα και εγκατέλειψε το Χόλιγουντ
- Ο Ίθαν Χοκ για το Black Phone2: «Θα ήθελα να πάω στην κόλαση με τον Άρπαγα», vid
- Οι Ρώσοι προετοιμάζουν τον πλανήτη για εμφάνιση «νέων οπλικών συστημάτων», video
- Η Ρόζι Ο’Ντόνελ για τον Κιάνου Ριβς: Τόσο καλόκαρδος αλλά ο χειρότερος καλεσμένος μου
Κύρια Θέματα

















