Επίθεση στο Κρεμλίνο: Ό,τι και να συνέβη, ένα είναι το σίγουρο!!! Τι δήλωσε Ρώσος υποστράτηγος

Ο πόλεμος αλλάζει και πλέον απειλεί ευθέως ΟΛΕΣ τις υπερδυνάμεις του πλανήτη

«Η επίθεση στο Κρεμλίνο με την χρήση μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων είναι ένα καλό τεστ για την δοκιμή των συστημάτων αεράμυνας της Μόσχας»!

Αυτό δήλωσε ο Ρώσος υποστράτηγος Σεργκέι Λιποβόι σε συνέντευξή του στο κανάλι Telegram news.ru.

Ασχέτων των γεωπολιτικών κινήτρων πίσω από την φερόμενη επίθεση στο Κρεμλίνο με drone, την οποία η Ρωσία προσάπτει στην Ουκρανία, ενώ η Ουκρανία το αρνείται, πλέον ο πόλεμος αλλάζει και μεταφέρεται στο πεδίο των νέων τεχνολογιών, οι οποίες είναι φθηνές και προσβάσιμες από τον καθένα, σχολιάζουν στην Μόσχα!!!

Το drone θα μπορούσε να εκτοξευθεί από κάπου στην περιοχή της Μόσχας. Θα μπορούσε να πετάει στο χαμηλότερο δυνατό ύψος, περίπου 300-400 μέτρα πάνω από το έδαφος. Τα πολυώροφα κτίρια θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως πέπλο σκιάς για ένα drone, προκειμένου αυτό να φτάσει στο κέντρο της Μόσχας, σχολιάζει η Pravda.

«Το ελάχιστο μέγεθος του αντικειμένου δεν έχει σημασία τώρα, καθώς έχουμε πολυεπίπεδη αεράμυνα. Διαθέτουμε συστήματα θερμικής απεικόνισης, νυχτερινής όρασης για την παρακολούθηση στρατηγικών αντικειμένων στην Μόσχα, οπότε οποιοδήποτε αντικείμενο μεγέθους πουλιού θα ανιχνεύεται», καθησυχάζει όμως ο Lipovoy, αλλά προσθέτει:

«Κάποιος μπορεί να συναρμολογήσει ένα drone UAV σε οποιοδήποτε γκαράζ αυτές τις μέρες από ένα κομμάτι κόντρα πλακέ, ένα ζευγάρι ηλεκτροκινητήρες και μια μονάδα ελέγχου».

«Οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας θα καταλάβουν ποιος συγκέντρωσε και χρησιμοποίησε το drone που επιτέθηκε στο Κρεμλίνο στις 3 Μαΐου την νύχτα», κατέληξε ο στρατηγός.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται η επίθεση drones να ήταν ενορχηστρωμένη από την ίδια την Ρωσία, προκειμένου να δικαιολογήσει συγκεκριμένες κινήσεις που έπονται σε σχέση με την επιχείρηση στην Ουκρανία. Σε κάθε περίπτωση όμως πλέον ακόμα και οι υπερδυνάμεις πρέπει να είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν την νέα ΜΙΚΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ πολέμου!!!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί