ΒΙΝΤΕΟ των Ρώσων με την εξολόθρευση Ουκρανών εισβολέων στο Belgorod

Αγριεύουν τα πράγματα...

Η Μόσχα καταδίκασε την τελευταία επίθεση του Κιέβου στην επαρχία Μπέλγκοροντ της Ρωσίας, κατηγορώντας τις ένοπλες δυνάμεις του για τρομοκρατικές ενέργειες κατά του άμαχου πληθυσμού.

Τα σχόλια έγιναν αφότου μια ουκρανική ομάδα σαμποτέρ εξαπέλυσε επιδρομή στην περιοχή Grayvoron τη Δευτέρα, τραυματίζοντας τουλάχιστον οκτώ ντόπιους και εξαπολύοντας επίθεση σε κτίριο της FSB.

Σε ανακοίνωσή του την Τρίτη, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έκανε γνωστό ότι μια ουκρανική εθνικιστική μονάδα διέσχισε τα σύνορα μετά από εντατικό βομβαρδισμό πυροβολικού ενός διεθνούς σημείου ελέγχου και αρκετών στόχων πολιτών στην περιοχή Grayvoronsky της περιοχής Belgorod.

Τι ανακοίνωσε το ρωσικό ΥΠΑΜ:

«Το καθεστώς του Κιέβου, έχοντας υποστεί μια μεγάλη ήττα στην πόλη Artyomovsk [γνωστή ως Bakhmut στην Ουκρανία], μεταπήδησε στην εφαρμογή τρομοκρατικών ενεργειών κατά του άμαχου πληθυσμού.

Κατά την διάρκεια της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης, η αεροπορία και το πυροβολικό και τμήματα φύλαξης των κρατικών συνόρων της Δυτικής στρατιωτικής διοίκησης απέκλεισαν και εξόντωσαν τους τρομοκράτες.

Τα υπολείμματα των τρομοκρατών απωθήθηκαν στο έδαφος της Ουκρανίας, όπου συνέχιζαν να δέχονται πυρά μέχρι την πλήρη εξόντωση τους. Εξοντώθηκαν περισσότεροι από 70 Ουκρανοί τρομοκράτες, τέσσερα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης και πέντε φορτηγά».

(freepik photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί