Η Ρωσία πάει για μακροχρόνιο πόλεμο! Ποιά νέα εντολή δόθηκε; – vid

Διπλοβάρδιες δουλεύουν τα εργοστάσια παραγωγής οπλικών συστημάτων.

«Η ικανότητα της Ρωσίας να παράγει άρματα μάχης και βαριά φλογοβόλα συστήματα (βλ. TOS-1) θα πρέπει να επεκταθεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου κατά την επιθεώρηση μιας αμυντικής βιομηχανίας στην επαρχία Ομσκ της Σιβηρίας.

Ο Σόιγκου είπε στη διοίκηση του εργοστασίου ότι η κρατική αμυντική εντολή πρέπει να εκπληρωθεί αυστηρά εντός του χρονοδιαγράμματος, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Του απάντησαν ότι η εγκατάσταση, η οποία δεν κατονομάζεται στη δήλωση, αύξησε την παραγωγή της αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες, με μηχανολογικές λύσεις που επιτρέπουν βελτιώσεις στην ποιότητα του υλικού και ταχύτερη παραγωγή.

Είναι γνωστό εξάλλου πως έχουν…αυξηθεί οι βάρδιες στα εργοστάσια παραγωγής παντός είδους αμυντικού υλικού στην αχανή Ρωσία, ιδίως μετά την έναρξη του πολέμου στις αρχές του 2022.

Αρκεί να σημειώσουμε πως οι Ρώσοι μάχονται με πολύ λίγες χιλιάδες στρατού αλλά και τρίτης κατηγορίας εξοπλισμό στο ουκρανικό τερέν, σε ένα μέτωπο πολλών εκατοντάδων χιλιομέτρων.

(απεμπε-EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί