Έτσι οι Ρώσοι διαψεύδουν τις φήμες περί “καρατόμησης” του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου στρατού, vid

Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας Βαλερί Γκεράσιμοφ εμφανίζεται σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από το υπουργείο Άμυνας να ακούει αναφορά για ουκρανικές πυραυλικές επιθέσεις,

στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την σύντομη ανταρσία της 24ης Ιουνίου της Wagner.

Το υπουργείο Άμυνας διευκρίνισε ότι το βίντεο δείχνει τον Γκεράσιμοφ σε συνάντηση που έγινε χθες, Κυριακή.

Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου εμφανίζεται καθισμένος σε αίθουσα της στρατιωτικής διοίκησης να μιλάει και να δίνει εντολές σε στρατηγούς, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ο αρχηγός της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Το υπουργείο αναφέρθηκε στον στρατηγό με τον τίτλο του, του αρχηγού του γενικού επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων και του διοικητή των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία.

Το βίντεο δείχνει ότι ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διατήρησε στις θέσεις τους τους δύο πλεόν υψηλόβαθμους αξιωματούχους των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού και τον Γκεράσιμοφ, παρά τα αιτήματα του επικεφαλής των μισθοφόρων της Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν για την απομάκρυνσή τους.

Ο Γκεράσιμοφ εμφανίζεται να ενημερώνεται ότι ουκρανική πυραυλική επίθεση στην Κριμαία και στις περιφέρειες Ροστόφ και Καλούγκα αναχαιτίστηκαν χθες, Κυριακή, και συζητά τρόπους για απάντηση της Ρωσίας.

(απεμπε-EPA-Sputnik pool photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί