Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΣ στην περιοχή ευθύνης του Γ’ Σώματος Στρατού

Επίσκεψη στην περιοχή ευθύνης του Γ' Σώματος Στρατού πραγματοποίησε στις 12 και 13 Απριλίου ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, συνοδευόμενος από τον διοικητή του Γ' Σώματος Στρατού «Μέγας Αλέξανδρος» αντιστράτηγο Πάρι Καπραβέλο.

      Όπως ανακοινώθηκε, τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου, ο αρχηγός επισκέφθηκε το στρατόπεδο «Υποστράτηγου Χαράλαμπου Κατσιμήτρου» και επιτηρητικά φυλάκια στην Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού και της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού.

      Τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου, επισκέφθηκε την έδρα του Γ’ Σώματος Στρατού, το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, το στρατόπεδο «Οπλαρχηγού Δ. Νταλίπη» και συνομίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης με σχηματισμούς της περιοχής ευθύνης της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) «Αιγέας», του Γ’ Σώματος Στρατού και του Δ’ Σώματος Στρατού «Θράκη».

      Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του, ο αρχηγός ευχαρίστησε το προσωπικό για το έργο που επιτελεί και αντάλλαξε μαζί του ευχές εν όψει των Αγίων ημερών του Πάσχα.


(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί