Εισβολή σαμποτέρ σε ρωσική επαρχία: Σε εξέλιξη επιχείρηση «εκκαθάρισης», vid

Πρωτόγνωρες σκηνές...

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας Μπιέλγκοροντ της Ρωσίας –η οποία γειτονεύει με την Ουκρανία– ανακοίνωσε σήμερα πως συνεχίζει να διεξάγεται «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» στην περιοχή, καθώς δυνάμεις του στρατού και των υπηρεσιών επιβολής της τάξης προσπαθούν να την «εκκαθαρίσουν».

«Σχετικά με την κατάσταση στην περιοχή της Γκράιβορον: η εκκαθαριστική επιχείρηση του υπουργείου Άμυνας και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου συνεχίζεται», ανέφερε ο αυτοδιοικητικός αξιωματούχος, ο Βιατσέσλαβ Γκλάντκοφ, μέσω Telegram.

Νωρίτερα χθες αναφέρθηκαν σποραδικές συμπλοκές εντός ρωσικών κατοικημένων περιοχών.

Απευθυνόμενος «στους κατοίκους της Γκράιβορον» οι οποίοι χρειάστηκε να «εγκαταλείψουν τα σπίτια τους προσωρινά», ο κ. Γκλάντκοφ διευκρίνισε πως «δεν είναι εφικτή η επιστροφή τους ακόμη».

Ο κυβερνήτης έκανε λόγο για τον θάνατο μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εκκένωσης της περιοχής χθες Δευτέρα. Αναφέρθηκε επιπλέον σε δύο τραυματίες στους οποίους δεν μπόρεσαν να φθάσουν για να βοηθήσουν οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας.

Ο κυβερνήτης είχε ανακοινώσει χθες Δευτέρα ότι μια ουκρανική ομάδα σαμποτέρ είχε διεισδύσει στην περιοχή Graivoronsky της περιφέρειας Belgorod.

(freepik photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί